Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Szerintetek nagyon gáz, ha egy anyuka annyira megszereti a tejpépet, hogy néha magának is csinál?

Figyelt kérdés
2018. okt. 8. 22:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Felnöttnek is van zabkása, rizskása, teljesen hasonló ételek, mint a tejpép. A milupa vaniliás tejital szerintem is finom, pedig lényegében az is tápszer, ha, hagy benne a lányom beleöntöm a kávémba.
2018. okt. 9. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, én a gyümölcspüréket szerettem nagyon, mindig vettem külön magamnak is , sőt a mai napig szívesen megeszem. Néha megkívánom, és veszek egyet a DMben. Tejpépet nem kóstoltam nem szeretem a ilyesmiket én a tejbegrízt sem eszem meg amúgy sem kiskorom óta. Viszont ha nem volt otthon tej akkor mindig tápszert raktam a kávémba, hisz az csak tejpor.
2018. okt. 9. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, barátnőm lánya alig vártam, hogy hagyjon belőle, mindig ém ettem meg. :D A saját lányaimnál már csak kóstoltam.

Viszont hízlal nagyon, érdemes vele vigyázni.

2018. okt. 9. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!