Lehet e ilyet? Névadás bővebben lent
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Anyagi okokból 1 éve élünk együtt. A feleségétől nem vált meg el,egyeb okok miatt leghamarabb februárba tudja beadni a valopert. (Mielőtt támadnának hogy 2 év alatt miért nem vállt el ,én tudom mi okbol és nincs azzal bajom hogy később fognak elválni)
Most terhes vagyok . A kérdésem pedig az lenne hogy így hogy ő meg hivatalosan házaspár a párom a gyermekünket a nevére tudja venni ?
( a "volt" feleség tudja hogy terhes vagyok ,ő biztos nem fog semmit tenni amiből a páromnak baja lehet a haz minden ott lett neki hagyva nem akarunk egy csillárt se belőle)
Csak hogy hivatalosan ebből baj lehet? Ha februárba be adjak a valopert akkor se lesz addig kimondva a válás amíg nekünk születik a baba.lehet hulye kérdés..... de azt szeretnénk hogy a gyerek az apja neven legyen
Ja azt hittem hogy ebben a helyzetben valamivel bonyolultabb lesz.
Köszönöm a válaszod
Ha a nő (felesége) lenne terhes, akkor problémásabb, mert ott a házassági anyakönyvben megadott vezetéknevet kapná a baba.
De így, hogy a férjnek lesz gyereke, csak egy apasági nyilatkozatot kell tennie.
Feldobtatok a napom . Annyira pánikoltam hogy emiatt nem lehet csak az én nevemen
Nagyon köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!