Névadás Ezek közül melyik legyen?
Figyelt kérdés
Seres vezetéknévhez keresnék fiú neveket, kettő keresztnevet szeretnénk neki adni eddig ezek jöttek szóba:
Lajos Adrián, Balázs Adrián, Levente István, Szabolcs Márk
Egyéb ötleteknek is örülnék.
2018. júl. 1. 15:11
2/13 anonim válasza:
+1 voks a Márk Leventére, de a Martin Balázs is jól hangzik!:)
3/13 anonim válasza:
Millió variáció közül én olyant nem választanék a Seres vezetéknévhez, amiben csupa "e" magánhangzó van, pl. Levente, Endre, Elek, stb.
5/13 anonim válasza:
Seres Balázs Levente
Seres Márk Levente
6/13 anonim válasza:
Nekem így tetszik: Seres Levente Márk
7/13 anonim válasza:
Amit én adnék: Seres Adrán + a gyerek apjának a neve. Az mi, egyébként?
De jó még a Seres István.
8/13 anonim válasza:
Szabolcs Márk és Levente István nem rossz.
9/13 anonim válasza:
+1 a Márk Leventére
De a Seres Balázs is jól hangzik, de második névnek egyik felsorolt se illik hozzá. Talán a Balázs Ákos, Balázs Attila, nem lenne rossz.
10/13 anonim válasza:
Seres István Márk
Seres Márk Adrián
Seres Márk Levente
Seres Adrián Balázs
A Szabolcs nagyon nehezen mondható ki a vezetéknévvel, a Levente pedig nagyon -e betűs első névként. A Lajos és a Balázs a végződésük miatt nem hangzanak jól a vezetéknévvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!