Akoos kérdése:
Van valami akadálya annak, hogy egy gyereknek ugyanaz legyen a keresztneve, mint a vezetékneve? (Pl. Ha a vezetékneve Tamás, akkor Tamás Tamás? Ha nem, akkor esetleg Ferenczi Ferenc? )
Figyelt kérdés
2018. jún. 23. 08:02
1/20 anonim válasza:
Sajnos semmi, hacsak a józan észt nem számítjuk ide.
2/20 anonim válasza:
Nincs akadálya, csak kérdés az, hogy ez jó lesz e a gyereknek a továbbiakban...
3/20 anonim válasza:
Általában az az akadálya, hogy a szülei normálisak.
Akik.nem, azok csesznek ki így a gyerekükkel.
4/20 anonim válasza:
Van egy Dani Dániel nevű ismerősöm. Ki van akadva a szüleire...
5/20 anonim válasza:
Till Attila óta én már semmin sem lepődök meg... 😄
6/20 anonim válasza:
Nincs akadálya. Tudok egy Tamás Tamásról, ő a vendéglőjét is így nevezte el magáról. Valamint egy Tamási Tamás fogorvosról.
7/20 anonim válasza:
Én is ismerek egy Tamás Tamást, aki negyvenöt éves. Szóval ez nem mai keletű h.lyeség. Plusz egy Zoltán Zoltánt is, ő fiatalabb, de már neki is gyerekei vannak.
8/20 anonim válasza:
Én Balázs Balázst ismerek, tehát biztos lehet.
9/20 anonim válasza:
Humbert Humbert a Lolita című regény főszereplője és elbeszélője... :D
Szerintem add második keresztnévnek is ugyanazt, és akkor
pl. Tamás Tamás Tamás lesz a gyerek. Aztán becézhetik úgy, hogy Tritomi... wow, egész jó :D
10/20 anonim válasza:
Én Gábor Gábort és Miklós Miklóst ismerek.Szerintem abszolút kicseszés a gyerekkel,csak tud már az ember egy másik nevet találni ami hasolóan tetszik neki mint pl.Gábor(a Gábor Gábornál).Vagy ennyire nem tudnak kreatívak lenni,esetleg lusták hogy végignézzenek egy névlistát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!