Ha feltettem 2 különböző kérdést ugye nem tudják mások azonosítani h ugyanaz a személy írta ki őket?
Nyisd meg a kérdést. Ugyanazt látja a többi felhasználó, amit te is: semmilyen azonosításra szolgáló információ nincs benne.
Legfeljebb a kérdéseid hasonlósága vagy egyedi megfogalmazás, szóhasználat, hibák használatából lehet következtetni, hogy lehet ugyanaz az ember írta ki. Ez viszont csak tippelés, és semmi nem igazolja ezt az oldalon. És persze mindenki azt hisz, amit akar. Ha nem feded fel magad, más sem fogja tudni.
Azért a % elég komoly info.
Meg a magyar tudásod hiánya is igen jellegzetes.
Rád, de nem kerestem meg a másik kérdésed.
De, ha elém kerül, valószínűleg felismerem, annyira jellegzetes vagy.
Ha feltettem 2 különböző kérdést <VESSZŐ> ugye nem tudják mások azonosítani <VESSZŐ> h<OGY> ugyanaz a személy írta ki őket?
Egy gyorsüzenetben, ami 2 perc múlva eltűnik, még elfogadható, ha a "hogy" szót h-val helyettesíted.
Itt már nem.
Nem olyan gyakori itt a „h” használata, hogy a kérdésed belevesszen a tömegbe.
Válaszokban nehéz lenne megszámoltatni, de a kérdés-listában egyszerű.
A tegnap, 17:25 óta megjelent 3021 kérdésben, 374-szer szerepel a „hogy” különálló szóként, és 3-szor van „h” rövidítés. Ezek közül 1, ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!