Miert néz rám furcsán mindenki, aki megtudja, hogy nincs járóka otthon?
Figyelt kérdés
10 hónapos a lányom, kanapén kapaszkodva áll és sétál. Nincs se karám, se járóka se semmi. És folyamat mindenki mondja h h elszurtam mert pár hónap és semmit se tudok tőle csinálni és, hogy még most szoktassam bele. Tényleg kellene?2018. okt. 8. 12:51
11/15 anonim válasza:
nekünk volt járókánk, de nem szerették. Ettől független nagyon jól elvoltak nélküle, tettek vettek, többnyire a földre voltak lerakva, később mikor kúsztak másztak, amit elértek, azt rámolták, én meg hagytam - persze el volt rámolva minden ami veszélyes lehet rájuk nézve. Egyáltlaán nem voltam a szájukban. Semmi köze az egésznek a járókához, csak nem kell pattogni az első nyekergésre.
12/15 anonim válasza:
Első gyereknek panelban nekünk se volt. A másodiknak a 2 emeletes, tágas családi házba már vettünk, egyrészt abban aludt napközben, és nem kellett feltétlenül felvinnem a emeletre, plusz nem akartam, hogy rálépjen a 2 éves "nagy". :)
13/15 anonim válasza:
Hat en most a kerdesedre nézek furcsán...sztem hulyeseg..
Nekunk sincs amugy
14/15 anonim válasza:
Elszúrtad? Az igen!
Nekünk van, bár nem tudom, minek, és az ismerőseim nagy részénél csak porfogó/játéktartó, semmi más
15/15 anonim válasza:
nálunk sem volt,egyik gyereknél sem ,felesleges volt.ajto rács volt az egyik szobán ahol amugy is aludt ,játszott ,másik szobát meg állandoan becsuktuk ,igy ha olyan dolgott csináltam ami jobb ha nem jött oda ,akkor bezártam az ajto rácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!