Szülők! Elengednétek a 20 éves lányotokat a barátjával (22) külföldre nyaralni?
igazuk van abban, hogy 20 évesen, egy ilyen komoly kapcsolatban, én nem tétováznék, elengednélek. az se árt, ha te keresed meg az árát.
azzal nem értek egyet, hogy ennyi idősen nem enged el anyukád, na de hogy nem kell rá engedély?! amíg az ő házukban laksz, ők ruháznak, ők etetnek, addig sajnos van beleszólásuk, ezt fel kéne dolgozni, kedves kommentelő nagylányok... a szülő amég a gondját viseli ilyen szinten, addig bizony van beleszólási joga is.
de hogy hasznos tanácsot is adjak: keresd meg az árát, hívd át a fiút édesanyádékhoz, ígérje meg hogy vigyázni fog rád, minden nap küldesz sms-t, vagy telefonálsz. ha jóban van a két család, esetleg a fiú anyukája is megnyugtathatná a tiédet. emlékeztesd a fiatal korára, hogy ennyi idősen biztos ő is nagyon vágyott volna rá, ha van ilyenre lehetősége. mondd meg neki, hogy egy itthoni nyaralás folyamán ugyanannyi az esélye hogy bajotok esik ( pl kirabolnak)
készülj fel előre, gyűjtsd össze a kinti nagykövetség számát, címét, stb, ami mindig nálad lesz ha segítségre lenne szükségetek. mutasd meg ezeket is anyukádnak. kössetek biztosítást az értéktárgyaitokra. ha kimentek pénz legalább 5 helyre legyen eltéve, hogyha esetleg kilopják az egyik zsebből, akkor "csak" az ötöde vész kárba. vegyél bors/paprika spray-t, hátha attól is nyugodtabb lesz.
remélem megenyhül, és szép nyaralásotok lesz! drukkolok :)
Ha én lennék az anyuka, én elengedném, feltéve ha nem nekem kéne fizetni az utat.
Jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!