Kell fizetnem e-gyerektartást és még a gyereket a nevemről is levehetem?
Kérdezö nem tudom mit problémázon a néven....Ha nem a tiéd teljesen mindegy mi a vezetékneve. Vam még belőle pár az országban.
Te magad írtad hogy alakul egy kapcsolatod. Úgy, hogy közbe kistesót terveztetek. Döntsd már el mit írkálsz ide!
Köszönöm az utolsónak a megvédést.
Én is igy érzem magam. Közben beszéltem a feleségemel és elmondtam neki hogy apaságit akkarok rendelni. Ő bevalotta mikor külön voltunk több férfival is együtt volt. Úgyhogy kiváncsi leszek mi alakul ebből.
Neked meg épp alakul egy kapcsolatod :D
Szegény gyerek hova született.
A feleseged is megeri a penzet, de beloled is hianyzik a gerinc. Itt sajnos csak a gyerek fog serulni, pont az aki a legkevesbbe erdemli.
Utolso valaszolo voltam
"Itt sajnos csak a gyerek fog serulni, pont az aki a legkevesbbe erdemli."
Igen, vigyázzatok, a gyerek lehetőleg ne szenvedjen, ezért írtam, olvasd el a Vadkacsát Ibsentől. Mert erről szól: az apa megtudja, hogy szeretetben felnevelt, fiatal felnőtt kedves lánya mástól van - és egyik pillanatról a másikra meggyűlöli, megveti, nem szereti őt.
A lány belehal.
23. és 30. válaszoló
itt nem arról van szó, hogy a nő beállít egy 3 éves gyerekkel a férfihoz, hogy ő a te gyereked, neveld, szeresd, fizess stb...
Hanem közösen várták, 3 éve neveli, szereti, ápolja, játszik vele, 3 éve az apja, és egyszer csak eszébe jut, hogy nahát, lehet, hogy nem is az enyém, és az a 3 év nem is történt meg? 3 évig szeret egy gyereket, és utána hirtelen eldobja magától?
Milyen ember az ilyen?
Kérdező, 1 vizsgálatból nem állapít meg ilyet egy orvos, hogy nem lehet gyereked, több vizsgálat kell hozzá, és ez nem jelenti azt, hogy 3 éve is ez volt a helyzet. Lehet, hogy már akkor is kevés volt a spermaszám, rossz aktivitás stb.. de még épp célba tudott egy érni.
Képes lennél eldobni magadtól egy kis 3 éves gyereket? Szeretted te őt valaha?
Ha kiderülne hogy valamelyik szülőd nem a vér szerinti, akkor vele sem tartanád többet a kapcsolatot, mert nem az ő gyereke vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!