Mit csinàljunk ha a fèrjem akar màsodik babát èn meg nem?
Gabica, neked nem 2 van? :O :O
Kérdező, gondolom még csak most mentél vissza dolgozni, teljesen érthető, hogy nem szeretnél 2. gyerekre gondolni jelenleg. Ha később se fogsz akarni is te lennél vele otthon, ne szülj úgy másodikat, hogy nem akarod! Csak szenvedés lenne akkor az egész..
Nálunk 2 van, a harmadikkal vagyunk hasonlóan. Nem szeretnék 3. babát. A férjem is lemondott róla, elfogadta, igazából mást úgyse tud tenni. Én tudom, hogy nem lenne energiám 3. babára és kész.
Én se akarok másodikat, mondjuk a férjem sem.
Én amondó vagyok, ha nem akarsz, akkor ne vállalj. Inkább legyen egy egészséges gyereketek, minthogy legyen még egy a férjed kedvéért, aztán ne legyen meg az az érzelmi háttere annak a gyereknek, amire amúgy szüksége volna, de mivel te nem igazán akarod, ezért nem lesz meg neki.
Persze, biztos szeretnéd, ha megszületne, nem arról van szó, de ha egyszer valaki úgy érzi, hogy sem ereje, sem esetleg türelme nincs hozzá, nem tudja elképzelni, hogy minden elölről kezdjen, akkor az úgysem lesz olyan, mintha valaki úgy vállal gyereket, hogy azt tényleg igazán szerette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!