Ha nemi erőszak kapcsán terhes maradnál, megtartanád a gyereket?
10#
Engem 14 évesen erőszakoltak meg ketten ( barna bőrűek- inkabb igy irom)
És azóta lett normális eletem, parkapcsolatom és van egy 7 hónapos kisfiam!
Van élet utána, csak eleinte nehéz.
En 1-2 ev alatt kijottem a dologbol.
Kivizsgaltattak a szuleim minden nemi betegsegre,semmit sem kaptam el. Terhes sem lettem, de kaptam eseményutáni tablettát meg egy hüvelyflóra helyreallítást a sebekre és pszihológushoz is "csak" 2 hónapig kellett járnom..de ismertem olyat a gyűlesekről, aki akkor már 6 éve járt oda, de még mindig nagyon depresszios volt.
#15 jesszus mária :O örülök, hogy túltetted magad rajta, nagyon erős vagy!
amúgy kizárt hogy megtartanám. perpill ha a barátom ejtene teherbe, azt se tartanám meg
Az erőszak sosem a gyermek hibája. A büntetést a bűnösre, nem pedig az ártatlanra kell kirónunk. A Biblia is azt írja, "a fiú nem bűnhődhet az apa vétke miatt".
Civilizált emberek nem ölik meg a gyermeket apja bűne miatt. Mégis, egy erőszak által fogant gyermekkel pontosan ezt teszik.
A gyermek ugyanolyan ártatlan, mint édesanyja. Sem az anya, sem a gyermek nem érdemel halált.
18
Idióta valláskárosodott barom.
A NŐ az áldozata az erőszaknak, nem az erőszakból véletlenül fogant magzat. És csak a lelki nyomorékok, az utolsó szadista állatok jönnek azzal a szöveggel, hogy a nemi erőszak ÁLDOZATA még élete végéig maradjon ÁLDOZAT és szolgálja az erőszaktevő gyerekét.
Mondd, téged hogyhogy nem zártak még be valami zárt intézetbe?! Hányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!