Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktál ordibálni a gyerekeiddel?

Szoktál ordibálni a gyerekeiddel?

Figyelt kérdés

Ha igen, van-e lelkifurdalásod?

Ha nem, hogy csinálod?

2018. szept. 28. 17:50
1 2 3
 11/24 piroska és a farkas ***** válasza:
90%
Igen, és van lelkiismeretfurdalásom.
2018. szept. 28. 20:44
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Hát én nem tudom...ez a h"halkan beszéljünk" meg oleljuk meg a gyereket ha hisztizik stb nalunk baromira nem működik...nagyon tetszik a pozitiv nevelés elve, de egyszerűen ha nem kiabálok vagy nincs bűntetés ilyesmi a rendszerben, akkor a fejemre nőnek...amint türelmet és megértést tapasztalnak, kiakarják használni :)
2018. szept. 28. 20:54
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

Volt már hogy alapból feszült voltam a gyerek meg üvölt és akkor úgy érzem elönt a lila köd és volt hogy rajta vezettem le.

Válaszokból látva le leszek pontozva de volt miatta bűntudatom persze, és bocsánatot is kértem utólag.

De alapjáraton elég nyugis nőszemély vagyok ,nehéz kihozni a sodromból, türelmes típus vagyok, és még hisztiknél is próbálom az összes empátiámat összeszedni.

Az megint más ordibálás ha veszélyes dolgot készül művelni és rákiáltok hogy érezze a súlyát, ezért nyilván nem kérek bocsánatot.

2018. szept. 28. 21:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Egy bátor, kíváncsi, minden lében kanál totyogósom van, akinek velem ellentétben csudajó természete van. Rendkívül szociális, barátságos. Egyedül a türelmetlenségünk és az akaratosságunk egyforma így vannak ütközések. Amikor ez vmi veszélyes helyzetben jön elő bizony van hogy felemelem a hangom. Olyankor ő az ártatlanságával és egyszerűségével csak odarohan hozzám és átöleli a lábamat. Minden mérges elszáll és rögtön rájövök, hogy itt megint nem én voltam az okosabb felnőtt létemre.
2018. szept. 28. 22:08
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Én nem.A halk ,gyilkos tekintetű vagyok ahogy a párom nevez:)Párom kiabál, néha van bűntudata.
2018. szept. 28. 22:11
 16/24 anonim ***** válasza:
12%
Nem, mert nem putriban élünk, nálunk az ilyen nem elfogadott. Fegyelmezni szoktam, de ordítani, mint egy gorilla, na azt nem.
2018. szept. 29. 01:46
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Halkan beszéljünk?? Azt se hallják meg, ha rendes hangerőn szólok, nemhogy a halk beszédet.
2018. szept. 29. 07:20
 18/24 anonim ***** válasza:
Ordibálni nem szoktam, de egy 6 éves fiam van, így természetesen időnként meg kell emelnem a hangom, ha hatást akarok elérni. Nincs bűntudatom emiatt.
2018. szept. 29. 07:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Igen, néha van.
2018. szept. 29. 09:21
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem szoktam ordibálni velük. Ha rosszak inkább halkan fegyelmezek. Jobban beválik
2018. szept. 29. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!