Szoktál ordibálni a gyerekeiddel?
Figyelt kérdés
Ha igen, van-e lelkifurdalásod?
Ha nem, hogy csinálod?
2018. szept. 28. 17:50
1/24 anonim válasza:
Néha előfordul. Nincs lelkiismeret furdalásom.
2/24 anonim válasza:
Igen, szoktam és nincs lelkiismeret furdalásom. Ritkán fordul elő, és indokolt. Mikor már ezredjére mondom neki szépen hogy nem szabad és csak azért is csinálja, játssza az alkalmi süketet.
4/24 anonim válasza:
Előfordult már, hogy felemeltem a hangom, de nem szokás és nem ordibálok velük. Nem vagyok rá büszke, talán háromszor fordult elő, bocsánatot kértem miatta mindig.
Nem hiszünk abban, hogy a tehetetlenségünkből eredő frusztrációt agresszivitással kellene levezetni. De nem vagyunk gépek.
6/24 anonim válasza:
Hetente többször előfordul. Eleven, akaratos gyereim vannak. Nem mondok csúnyákat vagy ilyesmi (azért lenne bűntudatom), de ha ismétlődően rendetlenkednek megemelem a hangom (pl. tömegközelkedésen néha előfordul, vagy az utcán, mikor úton áthaladva nen akarja fogni a kezem, stb.)
8/24 anonim válasza:
Igen szoktam. És néha rám jön hogy türelmesebbnek kellene velük lennem, több időt szánnom rájuk, hogy a kiabálásból nem tanulnak stb...de utána kihúzzák megint a gyufát, és ha lenne is lelkiismeretfurdalásom, gyorsan elszáll az is..
9/24 anonim válasza:
Én nem kiabálok csupán emelt hangú beszédet tartok a szelektíven halloknak.
10/24 anonim válasza:
Nem. Sokkal jobban beválik fegyelmezésre, ha halkan beszélek hozzájuk, olyankor jobban figyelnek. Pedagógus vagyok, valószínűleg innen a birkatürelmem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!