Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok így sok gyereket?

Ti vállalnátok így sok gyereket?

Figyelt kérdés

Vállalnátok negyedik gyereket egy 52 négyzetméteres másfél szobás lakásba?

Elköltözés lehetetlen, itt kellene őket felnevelni.

2018. szept. 25. 08:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
66%
20+ félreértés ne essék, még mindig offolok és nem 4 gyerekről beszélek ennyi helyre, hanem azzal szálltam vitába, hogy szerinted még 3 embernek is kevés 2 háló nappali nélkül.
2018. szept. 25. 10:04
 22/37 anonim ***** válasza:
33%

Építészetileg 25/nm fejenként az optimális lakóterület nagysága. Alatta kis, fölötte nagy lakásról beszélünk.

Így

2018. szept. 25. 10:05
 23/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem rólunk van szó, hanem egy családról, akik a negyediket várják a másfél szobába. Már amikor a harmadik érkezett, akkor is rácsodálkoztam, hogy hogy férnek el, de most hogy a negyedik jön ez főleg rejtély :D

Mi hárman nehezen férünk el, jó lenne nagyobb ház, nemhogy ha még itt lenne három gyerek :O

Kíváncsi voltam, ki hogy gondolja.

2018. szept. 25. 10:05
 24/37 anonim ***** válasza:
30%

21

Ízlés dolga, nekem kevés. Mi nagyon nem úgy élünk, hogy csak a hálószobákban létezünk. Sem a családi napi rutinhoz (pl. étkezés vagy egyik felnőtt pihenése), sem az ünnepekhez (karácsonyi összejövetelek), sem a hétköznapi vendégfogadáshoz nem alkalmas az ilyen élettér.

Építészetileg is kevés.

Ettől nektek még megfelelhet.

2018. szept. 25. 10:07
 25/37 anonim ***** válasza:
34%

24, 25 nm/fő? Menjél már! :)

100 nm-en barátnőméknél elfér 6 szoba + egy konyha+étkező+előtér "közös" helyiség, +2 fürdő.

4 fővel 2 szoba folyton üres lenne.

Jó beosztással nem kell ekkora hodály per fő. Minek? Hogy napi 8-10 órára teljesen üresen álljon, plusz 6-8 órát csak aludjon benne az ember?

Mi nem azok vagyunk, akik bent rogadnak a lakásban naphosszat, hogy kelljen ennyi tér.

2018. szept. 25. 10:28
 26/37 anonim ***** válasza:
31%
70m2 re is csak 2 gyereket vallalnek 4 et amugy sem plane nem kisebb helyre
2018. szept. 25. 10:39
 27/37 anonim ***** válasza:
27%

25

Nem írtam azt, hogy nem lehet elférni. Azt írtam, hogy ez az építészeti szabvány: az optimális a 25nm/fő. Az alatt kis lakásról, afölött nagyról beszélünk.

Akkor is, ha a barátnődék másként élnek.

A nagyobb ingatlanpedig nem hodály. A te kis lakásodat sem nevezte senki lyuknak.

2018. szept. 25. 11:00
 28/37 anonim ***** válasza:
34%
Mi egy másfél szobás lakunk 3 gyerekkel. A 2 nagyfiúk a kisebbik szobában van, a kislányunk a mi szobánkban van. Nincs nappalink, a mi hálónkban szoktunk lenni napközben. Vállaltunk volna negyedik gyereket, de már a lányunk is késői így nem próbálkozunk. Nem szeretnénk nagyobb helyre költözni.
2018. szept. 25. 12:27
 29/37 anonim ***** válasza:
73%
Egy ekkora lakásban maximum 3 ember fér el, úgyhogy semmiképpen
2018. szept. 25. 12:31
 30/37 babyboom567 ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem vállalnék még 3 gyereket sem, még ha csiliárdjaim lennének akkor sem.

1 gyerekünk van és nem is lesz több,több okból.

-albérletbe lakunk(ezen lehet változtatni)

-másfél szobás és épp elférünk, tárolási lehetőségeink minimálisak(bár 1+2-nél nagyobba sosem mennék)

-"idős" szülők vagyunk (én 42 ,férjem 54,gyerek 2 éves)

-Ha hamarabb ismerem meg a férjem,és hamarabb(5-8 évvel)jön az első gyerek, lett volna testvére.De 4 gyereket fiatalon sem vállaltam volna ,még palotába sem.

2018. szept. 25. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!