Ti vállalnátok így sok gyereket?
Vállalnátok negyedik gyereket egy 52 négyzetméteres másfél szobás lakásba?
Elköltözés lehetetlen, itt kellene őket felnevelni.
Építészetileg 25/nm fejenként az optimális lakóterület nagysága. Alatta kis, fölötte nagy lakásról beszélünk.
Így
Köszönöm a válaszokat. Nem rólunk van szó, hanem egy családról, akik a negyediket várják a másfél szobába. Már amikor a harmadik érkezett, akkor is rácsodálkoztam, hogy hogy férnek el, de most hogy a negyedik jön ez főleg rejtély :D
Mi hárman nehezen férünk el, jó lenne nagyobb ház, nemhogy ha még itt lenne három gyerek :O
Kíváncsi voltam, ki hogy gondolja.
21
Ízlés dolga, nekem kevés. Mi nagyon nem úgy élünk, hogy csak a hálószobákban létezünk. Sem a családi napi rutinhoz (pl. étkezés vagy egyik felnőtt pihenése), sem az ünnepekhez (karácsonyi összejövetelek), sem a hétköznapi vendégfogadáshoz nem alkalmas az ilyen élettér.
Építészetileg is kevés.
Ettől nektek még megfelelhet.
24, 25 nm/fő? Menjél már! :)
100 nm-en barátnőméknél elfér 6 szoba + egy konyha+étkező+előtér "közös" helyiség, +2 fürdő.
4 fővel 2 szoba folyton üres lenne.
Jó beosztással nem kell ekkora hodály per fő. Minek? Hogy napi 8-10 órára teljesen üresen álljon, plusz 6-8 órát csak aludjon benne az ember?
Mi nem azok vagyunk, akik bent rogadnak a lakásban naphosszat, hogy kelljen ennyi tér.
25
Nem írtam azt, hogy nem lehet elférni. Azt írtam, hogy ez az építészeti szabvány: az optimális a 25nm/fő. Az alatt kis lakásról, afölött nagyról beszélünk.
Akkor is, ha a barátnődék másként élnek.
A nagyobb ingatlanpedig nem hodály. A te kis lakásodat sem nevezte senki lyuknak.
Egyáltalán nem vállalnék még 3 gyereket sem, még ha csiliárdjaim lennének akkor sem.
1 gyerekünk van és nem is lesz több,több okból.
-albérletbe lakunk(ezen lehet változtatni)
-másfél szobás és épp elférünk, tárolási lehetőségeink minimálisak(bár 1+2-nél nagyobba sosem mennék)
-"idős" szülők vagyunk (én 42 ,férjem 54,gyerek 2 éves)
-Ha hamarabb ismerem meg a férjem,és hamarabb(5-8 évvel)jön az első gyerek, lett volna testvére.De 4 gyereket fiatalon sem vállaltam volna ,még palotába sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!