Mit tegyek, ha minden vágyam egy második kisbaba, de egyetlen feltétel sem adott?
Szia! Az egyetem nagyon jó hely az ismerkedésre. A levelezős konzultációkon azonos érdeklődésű emberekkel ismerkedhetsz meg. Egy 2-3 éves kisgyerek, egy csecsemő és a sok konzultáció, vizsga igen nehéz feladat. Ezekhez mindenképpen segítő társra van szükség. Kismamáknak nincs tandíj (maszek egyetemen van), de a könyvek, utazás, szállás díj igen sokba kerülnek.
Ha megismerkedsz valakivel, aki szeretne részese lenni az életednek, biztos eltelik 1-2 év, mire szóba jöhet a következő baba. Ennyi idő alatt az egyetemi életbe is belejössz. Szerintem érdemes ezt a pár évet kivárni, amíg megtalálod az igazit, hogy a következő terhességed boldogabb legyen.
Szia!
Mi történt veled azóta?
Mintha magam írtam volna ki a kérdést mostanában! :-)
Nagyon szeretnék még egy gyereket, nekem még kisebb esélyem van, mint neked akkor, hiszen egy tizessel idősebb vagyok. Nem gondolom, hogy a pasikat ez elriasztaná, viszont nem igazán tudom elképzelni még az életem senkivel. Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked sikerült-e és ha igen, hogy alakultak a dolgok?
30éves (egyelőre) egy gyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!