Más is van ugy hogy a menstruáció előtt különbözö tünetei vannak?
Pl most arra gondolok hogy nekem minden honapban 28-29 napra van menstruáciom. Előtte egy másfél héttel borzasztoan fáj a mellem, mielött megjön a menszesz előtte 3 nappal elmúlik a mellfájdalom. 27én kéne megbetegednem és most éppenhogy érzékeny a mellem. Eddig mindig igy volt.
Ez miért változik?
"Megbetegednem"
?? Milyen betegségre vársz?
Nekem semmi se fix.. vagyis egyedül a hasmenés, a menzesz napján. Van, mikor a semmiből, minden jel nélkül megjön máskor meg napokig fáj a derekam és az alhasam előtte. Az étvágyam is változó.. ingerlékenység hol van, hol nincs. Migrén szintén. Talán egyedül még ami fix a ciklusomban, ovu napján az órákig tartó forgolódás, olyankor sose megy az alvás. 28-32 napos ciklusaim vannak de ezzel egész jól be tudom lőni a várt napját, ha akarom.
Van úgy, hogy normális mennyiségű (bár ez relatív), máskor meg a szuper tampon nem bír ki 1 órát se, aludni meg csak tenaval tudok. Én nem tudom mitől ez a nagy változatosság. A 2 gyerek előtt se volt minden ciklus egyforma de ami 2. szülés óta megy (több mint 1 éve) az durva.
Igen, nekem is változóak a mentstruáció előtti tüneteim (van, hogy semmit nem érzek, van hogy mellfájdalom, van hogy idegbeteg vagyok, stb.).
Ami még érdekesebb, hogy a gyerekem születése előttig soha semmilyen tünetem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!