Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aliexpressről rendelt már...

Aliexpressről rendelt már valaki kislányruhákat?

Figyelt kérdés

mire kell figyelni? méret megfelelő?

Anyaga milyen?

2018. szept. 20. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen és nyilván változó a minőség és a méret is, hisz millió eladó van.

Jól meg kell nézni az értékeléseket.

2018. szept. 20. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én régebben rendszeresen rendeltem. Többségében a méret és a a ruhák anyaga is megfelelő volt,de előfordult,hogy egy 92- es ruhaszett kicsi volt a 74-80-as méretet hordó lányomra. Érdemes olvasgatni a értékeléseket és a visszajelzéseket.
2018. szept. 20. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egyet rendeltem. 80-as méretet küldtek belőle, de mire kimostam kb 56-os lett. (pedig visszajelzés alapján jó az eladó). Ami szerintem szép és megbízható, az drága ahhoz, hogy látatlanba megvegyem.
2018. szept. 20. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szoktam rendszeresen rendelni. Olyan eladókat választok ahol vannak már feltöltve vásárlói képek az adott ruháról.

Méretet mindig a centik alapján és nem kor alapján választok.

Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak. :) a "menő" karakteres ruhácskák is pl. Jégvarázs, Minnie stb. Sokkkkkkal olcsóbban beszerezhetők mint itthon. + kedvelem az egyedibb ruhákat amik itthon nem jönnek szembe az utcán. Nagyon édes kabátok vannak pl.

2018. szept. 20. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ebay rendelek lánynak mesehős ruhákat mind jó volt még amit vetünk nem ment össze mosás után sem.
2018. szept. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!