Külföldi weboldalakról honnan rendeltetek gyerek ruhákat? Wish-ről vagy aliexpressről?
Egyik se, akkor inkább sétálj be a Pepcoba...
GAP.eu, Nextdirect stb.
ebayről újakat lehet venni?
szállítási költség van?
régen ebay, újabban ali. Alin van minden termékről konkrétan visszajelzés, fotók a vásárlóktól, ebayen meg csak magát az eladót lehet értékelni. Itt meg látod azt is, hogy konkrétan mit kapott a vásárló.
Wish nekem átláthatatlan, nem szeretem.
És jobb, mint a pepco, mert manapság rengeteg gyerek pepcos ruhában jár, az alis biztosan nem fog szembejönni veled
aliról mennyi idő alatt jön meg a termék?
és ebayről?
nem az oldaltól, hanem a postától függ. Az országba maximum 2 hét alatt megérkezik, aztán hogy a magyar posta mikorra viszi ki neked... a legjobb, hogy ami nem fér a ládába, azt ki sem viszik, jó esetben, ha rendes a postás, dob be értesítőt. A mi postásunk jófej, de ha egy f*z lenne, én nem rendelnék, mert necces, hogy megtudod.e egyáltalán, hogy a postán vár a cucc...
A leggyorsabban ideért termékem 1,5r hét volt, a legtöbb 2 hónap. De ha nem ér ide a megadott időn belül, visszakérheted az árát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!