Adhatom a fiamnak a Baldur nevet?
Szerintem simán lehetne engedélyeztetni.
Olyan idióta nevek vannak, hogy ez simán a jók közé sorolható.
(Dasztin, Donoven, Bohus, Frej, Ildefonz, Kücsid, Krizosztom, Modesztusz -ez volt az a pont, ahol esküszöm, elkeztem keresni Szinuszt és Koszinuszt)
Kérvényezheted.
Ronda, nevetséges.
"Dasztin, Donoven, Bohus, Frej, Ildefonz, Kücsid, Krizosztom, Modesztusz -ez volt az a pont, ahol esküszöm, elkeztem keresni Szinuszt és Koszinuszt"
A Krizosztom régi név, csak már akkor is ritka volt. De a többi tényleg nevetséges.
Kérvényezni kell, nyilván nem pár nap, hogy engedjék, de sajnos már szinte bármilyen idióta nevet engednek.
Ich denke nicht. Sie verwöhnen nur Ihr Kind. Wenn du in die Zukunft schauen willst, hast du vielleicht keine Freundin ...
Also gib ihm diesen Namen nicht !!! Aber DU weißt...
Baldur a fény istene, Odin kedvenc fia. Tök pozitív jelentéssel bíró név és a számmisztikája is igen kedvezô (1). Szerintem tök jó név, én is kondolkozok rajta második névként.
Esetleg a Balder forma kicsit lágyabb handzású, bár ezt nem tudom, hogy anyakönyveztethetô-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!