Nektek van saját életetek a kisgyereketek mellett, vagy minden róluk szól?
5 éves 2 éves ujszülött lányaink vannak.
Hát én belevesztem a mojuskerékbe. 6 honapos korukban visszamentem dolgozni,5-re hazaértünk, játék-vacsi -fürdés-altatás. Éjjel 1-2-szer szopi másnap munka. Általában hamarabb aludtam mint ök.
Most tovább leszek itthon talán ujra lesz életem.
Tortákat sütöttem, meg föztem különlegesebb dolgokat,idöigényeseket.
Barátnöim vannak de 2 havonta tudunk nagyobbat beszélni.
Nekem most minden a gyerrkrk körül forog,de látom sz 5 évesen hogy egyre önállobb...látom a fényt... :)
13
AKkor miért nem mész vissza dolgozni? Miért vesztegetnéd el magad sütisütéssel, ha neked az nem hobbid?
2 éves a gyereked, nem 2 hetes!
Nincs saját életem és nem szól minden róla.
amióta van, minden RÓLUNK szól. Ennyi.
Ha barátnőzni, vásárolni megyek, az is rólunk szól, mert kell az agyamnak a kikapcsolódás, hogy visszajöjjön a türelem.
amúgy tök jó a gyerek hatása a hobbira is. Pl lehet újra legózni úgy, hogy nem néznek hülyének :D van alibi arra, hogy miért mesekönyveket olvas az ember, és tök jó mesefilmek is vannak, amikre gyerek nélkül ciki beülni :D
kicsit nagyobb gyerekek mellett pedig már lehet klassz grillezéseket szervezni, ahol már nem csak alkoholmentes cucc kerül a szülői különítmény poharába ;)
22-es vagyok.
Köszi a lepontozást a sok agyhalott háziszárnyasnak!
4 gyerekünk van. Egyikkel sem voltam otthon 3 évig, sem az apjuk. Csak miheztartás végett. Egyszerűen szánnivalóan nevetséges, hogy a képzett, kereső nőt itt lepontozzák, de hát tuduk, kik tesznek ilyet.
Kérdező: ha nem bírod otthon, muszáj most rögtön szülni még egyet? Nem csak az a szempont, hogy a gyerekek között legyen kis korkülönbség, hanem az anya, mint ember, mint agy igényei is. Ha neked nem jó, akkor azt miért nem veszitek figyelembe a tervek készítésénél?
26-os vagyok, kimaradt: MINDEN 2 éves gyerek érett a bölcsödéhez, mindne olyan országban, ahol nincs a munkanélküliség elbújtatására kitalálva a 3 év gyes.
Itt pl. 14 hónap az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!