Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki úgy vállalt...

Van itt olyan aki úgy vállalt gyereket, hogy nagyon "beteges"?

Figyelt kérdés

Elég rossz általános egészségi állapotom, pedig még fiatal vagyok.

A nem olyan távoli jövőben szeretnénk gyereket vállalni, de másra se tudok gondolni, mint hogy nélküle is rémesek a napjaim.

Folyton valami betegség kínoz, legtöbbször olyan ami nem múlik el semmitől pl.: allergia hónapokig pedig gyógyszert is szedek. De ez csak egy a sokból, egymást váltják a panaszok.

Sokszor azt érzem nem is élnék túl egy terhességet vagy a szülést...

Lehet valami szűrővizsgálatot végeztetni amiben meg tudják állapítani hogy túlélném-e? Mert így félek belevágni.

Tudom kicsit túlzásnak hangzik, de tényleg nem emlékszem mikor voltam utoljára jól.

Orvos látta minden nyavalyámat de vagy nem tudják mi az, vagy felírják a gyógyszert ami maximum enyhíti de nem mulasztja el.

2018. szept. 11. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Pedig valamihez csak köthető, no nem az allergia. Esetleg nem vagy elhízott?
2018. szept. 11. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem.
2018. szept. 11. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Igen, lehet. Teljes kivizsgálás kell: teljes vérkép+D3 szint mérése, vér és vizelet és székletvizsgálat, terheléses EKG, hasi UH, mellkasröntgen.

Ez az alap. Ez rengeteget megmutat, innen tovább lehet lépni.

2018. szept. 12. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Ha nincs öröklött/gyógyíthatatlan betegséged, menj el pszichológushoz, étkezz egészségesebben, sportolj. Ha fiatal vagy, nem normális dolog amit leírsz. Nyílván itt nem az allergiára, esetleg asztmára, cukorbetegségsre stb. gondolok.
2018. szept. 12. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ma is például a reggeli kávé után egy órával gyengének érzem magam, szúr a szívem, szédülök, majd elalszom...

Abba fogom hagyni a kavezast is. Csak olyan fáradt vagyok hogy úgy érzem nélküle fel se tudok kelni.

Egyébként itthon szoktam futni, tornázni, lépcsőzni.

2018. szept. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!