Szülés után mikor tudtad felvenni először a régi
farmerodat?
Figyelt kérdés
Csak azok tapasztalataira lennék kíváncsi akik 15-20 kilót híztak a terhességük alatt. Ti mit tettetek azért, hogy beleférjetek a régi ruháitokba?
Én 5 hónapja szültem, 17 kg-t híztam a terhességem alatt, ebből még 8 mindig rajtam van de a fogyókúra kizárt most mivel még szoptatok. A régi ruháim közül semmi nem jön rám. A csípőm olyan szélesnek látom, hogy szerintem ha lefogynék sem jönnének rám a régi farmernadrágok. Vagy van még remény?
19 kg-ot híztam mindkét terhességem alatt. 36-os méretem volt előtte, első lánykám kb. 1,5 éves volt amikor kényelmesen belefértem a régi ruháimba. Most a kisebbik 2 éves lesz és még van rajtam 5 kg amit le szeretnék adni. Nem fogyóztam és nem sportoltam. Most odafigyelek az étkezesre (2 hete), fogyózni nem fogyózok. Sportra se energiám se időm, de szerepel a terveim között.
2018. szept. 11. 13:36
22/27 anonim válasza:
8kg-t híztam, a kórházból már abban mentem haza de viszont a seggem nagyobb lett vagy nem tudom, van olyan rövidnadrágom amit a fenekemen már nem tudok átrángatni pedig a mérleg ugyanannyit mutat mint a terhesség előtt.
2018. szept. 11. 14:14
23/27 anonim válasza:
80-ról indultam, 93-on tetőzött, kicsit több, mint másfél éves koráig ezt úgy tartottam, hogy a szoptatás alatt visszahíztam a terhes súlyomra sajnos. Utána fogytam le viszonylag rövid idő alatt, 75-re.
2018. szept. 11. 14:55
24/27 anonim válasza:
Első gyerek után gyakorlatilag soha. Igaz, én sajnos jóval többet híztam, szülés után volt rajtam egy olyan 20 kg plusz. Másfél évvel később sikerült leadnom, nagy boldogan fel is vettem a régi kedvenc farmerom, de éppen csak be tudtam gombolni, és szorított mindenhol. Szélesebb lett a csípőm, és kicsit megváltoztak az arányaim.
A második gyereknél viszont szülés után kb. egy héttel már simán felvettem a 9 hónappal azelőtt hordott nadrágjaimat. Szerencsém is volt, mert gyakorlatilag nem híztam semmit, másrészt a csípőm sem változott már többet, az első gyerek megcsinálta az átrendezést, a másodiknak már nem volt vele dolga :D
2018. szept. 11. 15:12
25/27 anonim válasza:
9kg + jött rám terhesség alatt .Szülés után másfél hónappal még kevesebb is voltam mint amivel terhesen kezdtem . Sajnos a nadrágjaim már nem jönnek rám . Egyszerűen a csípőm miatt nem is tudom őket begombolni 😖
2018. szept. 11. 19:39
26/27 anonim válasza:
Kb 8 napos volt a kislányom, amikor bevittem egy papirt a munkahelyemre, akkor már rendes régi nadrágom volt rajtam. De úgy emlékszem 4 napos korában szintén régi ceruzaszoknyámat viseltem, amikor a szoptatósboltba mentünk beszerezni egy két dolgot. Nekem tényleg pár nap mulva semmi hasam se volt és kb szülés után 3 héttel a régi súlyomnál voltam. Utána a szoptatás miatt feljött 5 kiló, azt csak diétával és edzéssel tudtam leadni miután már csak keveset szoptattam. De az tény, hogy hiába vagyok a régi formámban egy-két régi ruhát mégsem érzek már annyira kényelmesnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!