Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mikor tudtad...

Szülés után mikor tudtad felvenni először a régi farmerodat?

Figyelt kérdés

Csak azok tapasztalataira lennék kíváncsi akik 15-20 kilót híztak a terhességük alatt. Ti mit tettetek azért, hogy beleférjetek a régi ruháitokba?

Én 5 hónapja szültem, 17 kg-t híztam a terhességem alatt, ebből még 8 mindig rajtam van de a fogyókúra kizárt most mivel még szoptatok. A régi ruháim közül semmi nem jön rám. A csípőm olyan szélesnek látom, hogy szerintem ha lefogynék sem jönnének rám a régi farmernadrágok. Vagy van még remény?

2018. szept. 11. 08:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
4%
Nem hizlaltam fel magam, ramjott egybol a farmerom, de a csaszar hege miatt kenyelmetlen volt.
2018. szept. 11. 09:34
 12/27 anonim ***** válasza:
A csípővel kapcsolatban: akinek alapból szélesebb, annak is nagyobb lesz?
2018. szept. 11. 09:49
 13/27 anonim ***** válasza:
Valami 8 héttel utána beletuszkoltam magam, de rohadtul szorított :D 15 kilót híztam egyébként, 8 volt belőle maradós, ez a szülés utáni 9 hónapban fokozatosan ment le. Nekem is szélesebb lett a csípőm, pedig én császárral szültem, de valamennyit ment vissza, ha nem is teljesen (bár nem bánom, kb nem volt előtte elkülöníthető csípőm és derekam, annyira keskeny volt a csípőm, így jobban nézek ki, nőiesebb formám lett).
2018. szept. 11. 10:26
 14/27 anonim ***** válasza:
71%
15 kilót híztam. Egy hónappal szülés után már a régi nadrágjaimat hordtam. Nem csináltam különösebben semmit, csak légzéssel összekapcsolt hasizom erősítést, mert volt egy kezdődő hasfal szétnyílásom (az interneten találtam a gyakorlatokat). Szerintem nekem a genetika segített inkább, hogy lement a súly, soha nem voltam hízásra hajlamos, és az életben nem fogyókúráztam.
2018. szept. 11. 10:39
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
Én 14 kg-ot híztam,41.héten még ugyanabban a farmerban mentem sétálni amit teherbeesés előtt is hordtam:D nyílván nem tudtam begombolni így tunikával viseltem,de szülés után 2-3 hónappal már rendesen használtam,pedig maradt rajtam plusz kg.
2018. szept. 11. 10:58
 16/27 anonim ***** válasza:

2 héttel szülés után. 20 kilót hiztam, a szülés utáni másnap 2 kilóval voltam nehezebb, mint a terhesség előtt. A gyerek súlya "ment le" a többi meg víz volt, így szerencsésnek mondhatom magam ezen a téren.

Általában egy fél év kell, hogy vissza fogyjon az ember, de ha szoptat, ez lehet sokkal gyorsabb illetve sokkal lassabb is.

Remény mindig van, a lényeg az, hogy ne hagyd el magad.

2018. szept. 11. 11:18
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
8 éve nem. 2 gyerek után rajtam is maradt. Tudom, mit kellene tennem, de se erőm, se motivációm hozzá. Túlélem a napokat, iszonyatosan fáradt vagyok.
2018. szept. 11. 11:32
 18/27 anonim ***** válasza:
16%
Én rögtön szülés után már abban mentem haza. 7 kg-t híztam, kevesebbel jöttem ki mint amivel kezdtem a terhességet. És nem voltam túlsúlyos akkor se.
2018. szept. 11. 12:02
 19/27 anonim ***** válasza:

15 kg-ot híztam

Nem tudom mi történt de a szülésre két héttel csak a 2 kg volt rajtam

Ezzel a + 2 kg-mal feljött rám farmerom de van olyan nadrágom ami nem jó

Pedig most 10 héttel Később fél kilóval a teherbeesés előtti súlyomnál vagyok

2018. szept. 11. 12:24
 20/27 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Pedig én nem vizesedtem

2018. szept. 11. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!