7 hónapos babának hogyan lehet sürgetni a hajnövekedést? Ricinusolajos pakolás?
2 módszer van:idő és türelem.
Minek siettetni? Ilyen marhaságokat meg felejts el, majd nő magától.
Sehogy, de minek? Ricinusolajat meg tilos használni, mert az akár mérgezést is okozhat!
Ha most még nincs haja, akkor vársz, idövel lesz.
Pakolások helyett inkább fogj egy pihepuha baba hajkefét, és finoman fésüld àt vele a buksiját, naponta többször is.
Serkenti a vérkeringést, és ez által segíti a növekedést. A legfontosabb: teljesen veszélytelen, még élvezni is fogja.
Sehogy...de miért akarod neki sürgetni?
Az én kislányom is szinte még kopasz volt 7 hónaposan, talán 1 évesen volt már kicsi kis haja.
Most 5 éves, derékig ér neki.
Nyugi, nőni fog!Türelem!
Az én lányom 2 éves koráig konkrétan kopasz volt. Óvodába már úgy ment, mint egy jól fodrászolt kisfiú, de végre volt értelme fésűt venni neki. :D Copfot kb. 4 évesen tudtam neki csinálni. És azóta kifejezetten szép haja van, most 10 éves, és lapockáig növesztette.
Türelem, vegyél neki addig is fejpántot masnival! :D
Mi bajod van??? Hagyd már békén szerencsétlen gyereket!!
Nagyobbik lányom 2,5 éves koráig majdnem kopasz volt, 5 éves most és gyönyörű szőke göndör haja van. Ki kellett volna tagadnom a haja miatt, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!