Gyerekvállaláskor a papírozásnál az apa születési dátuma is feltüntetésre kerül?
Mióta vagytok együtt, hogy sose került szóba a születési dátumod?
Ha ez kiderül, biztosan hatalmasat fog csalódni benned.
Az apasági nyilatkozatban mindkettőtök születési adatai szerepelnek.120 helyen íratják alá veletek és mindketten kaptok belőle egy -egy papírt.Tehát párod is.
Amúgy az én párom 7 évet tagadott le egész az első találkozásig, utána viszont az első vallomások egyike volt, hogy bevallotta mennyi is igazából és nem érdekelt.
Az elég gáz ha te évek óta tagadod a korod és akkor fogja a párod megtudni mikor már közös gyereketek is születik.Biztos lesz miatta harag, de jobb ha nem akkor vesztek össze mikor a papírt írjátok alá.Szóval jó ha már most bevallod.Aztán majd meglátod lékeli e ez a kapcsolatotok vagy sem.Ha szeret valószínűleg nem.
Szerintem mond el neki es keszulj fel, hogy ki fog bukni foleg most hogy a hormonok is kikeszitik szegenyt. De az teny minel tovabb huzzod a dolgot annal csunyabb vege lesz. En ket ilyen esetet tudok ahol a ferfi letagadta a korat es mindket esetben az eskuvo elott derult ki a ferj valos kora. Bar ott csak 10 es 12 ev korkulombseg volt.
Amugy hany evesek vagytok? Szerintem a korkulomseg nem szamit ha jo a kapcsolat es szeretitek egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!