Két hetente új cumi?

Figyelt kérdés

Mióta kijottek a rágófogak a 16 honapos lányoknál, két hetente új cumit kell venni,mert oldalt kilyukasztja.

Mam-osat vettem eddig mindig,de kicsit drága 1-2 hetente ilyet venni. Milyen más cumi márka jó mg,ami olcsóbb kicsit? Másnak is volt ilyen gondja hogy "ki rágja " a cumit

2018. aug. 29. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Volt, szintén MAM cumit kapott, de egy alkalommal nem volt pótcumi bekészítve és kis rábeszéléssel elaludt anélkül is. Utána a cumitól pici piros foltok jelentek meg az ajkán. Aznap már nem kapta vissza és nem hiányolta. Ha a tiéd is hasonlóan könnyen venné, akkor szerintem megpróbálhatod leszoktatni és elvenni a cumit.
2018. aug. 29. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, de a barnás jobban bírja, mam 16+ cumi. Van abból is átlátszó de azok nálunk is hamar így jártak.
2018. aug. 29. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiam is sok cumit elhasznált, míg ki nem jött az összes foga, utána el is hagyta teljesen. Aventes cumi volt, csak fehér színű lehetett. Folyton cumi után szaladgáltunk, ha valahol találtunk, vettünk többet is.
2018. aug. 29. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A dm-es cumi szerintem teljesen jó. Harmad annyiba kerül, 2 darabos.
2018. aug. 30. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!