Avent, tommee, mam, nip, nuk. Cumi-cumisüveg, ti hogy döntöttetek, hogy melyiket vegyétek meg?
azerintem a közkedvelt márkákból válassz egyet.
És még mam cumisüvegről nem olvastam higy ne tudott volna inni belőle a baba maximum a lecsavarható alja miatt csöpög némelyeknek. Én a második fiamnál is mam ot használok és nem csöpög alul..... bevált. Tommee tippiiből nem tudott inni mamból simán.
Vegyél egy aventet és egy tippeet pl.
A baba majd eldönti.
Nem te fogod
MAM-ot vettem, mert jónak tűnt és szépek is. Egyik lányom sem variált, örültek, hogy kaja van benne.
Akinek a gyermeke nem fogadott el egy-egy típusú üveget, azt hogy kell érteni? Inkább éhezett a kicsi, te meg rohantál a boltba kaja időben másikért? Az ok, hogy cuminál válogatnak a babák, de a cumisüveggel...!?
Ingyen csomagban avent és tt cumi volt, a tommee kellett neki, a másikat kiköpte. Én vettem mam startot is, az is repült a szobán.
Üvegből mam-mal indítottunk, de vettem egy tt-t, mivel 1) úgy szerette a tt cumit, 2) én utáltam a mam üveget. Na onnantól csak a tommee üveg kellett neki. Szó szerint élvezettel nyögdécselt, ahogy ivott belőle, kb. mint amikor anyatejes volt.
"Inkább éhezett a kicsi, te meg rohantál a boltba kaja időben másikért?"
Lila fejjel üvöltött és hányta ki a kaját.
Szerintem határozottan a tommeee az a jobb.Az aventnak még csak hasonlósága sincs az anyamellhez.
A Tommee nek nagyon jó az etetőcumija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!