Elvehetik e azért a gyerekem ha nem megyek a hathetes kontrollra, hanem inkább csúsztat om a 7. Hétre?
Jah bocs a kérdésre nem válaszoltam
Anyád honnan tudná mikor mentél? Vagy mentél-e kontrollra?
A gyereket vidd mindenhova ahova kell.. A többi nem számít
Most vettem egy nagy levegőt a normális válaszhoz.
Én nyolc hetesen jutottam el, addig véreztem. Semmilyen hatással nincs a kontroll a gyerekedre.
A te anyád, ha az enyém lenne, minden kapcsolatot megszakítanék vele.
Nagymamai láthatás van. Hogy megkapja, az mér nem olyan biztos. Ha mégis, havi pár órát tölthet nálatok, el akkor sem viheti sehova.
Szóval ne aggódj, ne félj, csak határozottan, talpraesetten. Joga semmi máshoz nincs, főleg nem belefolyni az életetekbe. Nagyon nyomós ok kéne, hgy elvegyék a babádat tőletek. Az, hogy anyud zakkant, kevés ide.
Hany eves vagy? En a helyedben gyorsan elkotoznek es az anyammal minden kapcsolatot megszakitanek. Vagy ha ez nem kivitelezheto akkor irany a rendorseg es tavoltartasit nyujtanek be ellene.
De oszinten szolva nekem ez a sztori enyhen buzlik.
Akkor menj elébe a dolognak. Menj be a területileg illetékes családsegítőbe, és kérj segítséget. Mondd el, amit itt leírtál, kérj tanácsot, hogy mit tehetnél a zaklatás ellen. Ha anyád ilyen módszerekkel akar keresztbe tenni nektek, akkor vedd fel a kesztyűt, és előre biztosítsd be magad azzal, hogy te kérsz segítséget ott, ahonnan anyád támadni próbál.
Hosszú távon pedig szerintem is a költözés lesz a megoldás. Ha egy családtagom, még akkor is, ha az anyám, ilyen mocskos dolgot akarna elkövetni ellenem, én minden kapcsolatot megszakítanék vele.
Sajnos nem kamu a történet bár az lenne.
köszönöm a válaszokat!
igen anyukámmal élek.. és hagyjuk hogy azóta még mik történtek.
Ha anyukáddal élsz, akkor hogyan ment hozzátok "látogatóba"? Mert nyáron még ezt írtad.
Felnőtt nő vagy, költözz el. Ti egy külön család vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!