Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvehetik e azért a gyerekem...

Elvehetik e azért a gyerekem ha nem megyek a hathetes kontrollra, hanem inkább csúsztat om a 7. Hétre?

Figyelt kérdés
Vagy ezt nézi a gyámhatóság egyáltalán? Rossz pont náluk?
2018. aug. 29. 09:22
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Azért mert az én anyukám úgy intézte mert el akarja venni a gyerekem,+ jóba van a városban mindenkivel és ezért el is intéznék neki..
2018. aug. 29. 09:58
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Csodálkozom, hogy vannak akik normális választ adnak, szép tőlük és én nyilván nagyon szemtelen vagyok, de mást nem tudok hozzászólni, mint hogy, te komolyan tetted fel ezt az értelmes kérdést??? Vagy valami vaj van a füled mögött, hogy ennyire parázol és ilyen buta kérdést teszel fel....
2018. aug. 29. 10:02
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

Ha bármi történik az anyukád ráhatása miatt ok nélkül, akkor az intézkedőket is feljelentheted hatalommal való visszaélés miatt...

De ha ilyen jó a viszony, miért nem költöztél el eddig az ország másik végébe??? Oda gondolom nem ér el anyukád keze...

2018. aug. 29. 10:09
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen miatt nem veszik el a gyereket,de kiváncsi lennék az okra,miért akarja anyukád elvetetni tőled. Van valami oka?
2018. aug. 29. 10:23
 15/30 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak babázni akar" (magyarul nevelni mert oda-vissza van érte hogy jajj félig ázsiai és kék szemű meg még fiú is ami a zsánere volt mindig is) amikor még csak 2 hónapos terhes voltam (akkor jelentettem be hogy nagymama lesz) egyből azt mondta el fogja intézni a nagymamai láthatást mert ehez joga van,nem hogy örült volna neki hogy unokája lesz,ott eldöntöttem hogy a kezébe nem adom soha, egész terhességem alatt csak a rosszat tudta mondani,meg a fenyegetések utólsó heteimben amikor már menni nem bírtam egyből azzal jött hogy sehova se megyek a gyerekkel mi lesz antiszoc lesz belőle így nem lehet élni,be kéne záratni,ô ezt nem fogja annyiban hagyni stb.. 3 nappal ezelőtt jött látogatóba" és összerözzentünk a párommal nem nagy dolog megcsalás egyéb miatt történt,tényleg kis hü##e apróság volt és egy kicsit határozattabban kommunikáltunk egymással (nem ordibálva) és kihívta ránk a rendőröket és mondta a magáét.. Ki hívta a szomszédokat is (persze hogy őt védték,minket nem is ismernek annyira,meg a munkája miatt nem akarnak vele rosszban lenni) és addig hisztizett hogy mi menjünk be a kórházba a gyerek veszélyeztetve van a folyamatos ordibálás miatt* hogy fokozott felügyeleti akármit intéztetett el ellenünk.. Aztán mondtam neki hogy ezt mégis mi a francért csinálta,"hát az ő lelke nem nyugodna meg ha bármi történne a picikével"... Már annyi hülyeséget mondott hogy nem tudom mit higgyek el,tiszta idegroncs vagyok ezért tettem ki a kérdést is.
2018. aug. 29. 10:40
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Úristen.. Te tegyél feljelentést zaklatás miatt és távoltartasit anyád ellen, jobb ötletem nincs :(
2018. aug. 29. 10:45
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is:

Távoltartási,

És költözés minimum 200 km-rel távolabb...

2018. aug. 29. 10:57
 18/30 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem az egész család csodásan okos.

("megcsalás, ilyesmi" mint apróság.....ezt ráadásul anyád előtt beszéltétek meg..gratula nektek is. A gyereket sajnálom, érdekes környezetbe került)

2018. aug. 29. 11:03
 19/30 anonim ***** válasza:
65%

Mese, mese

...

2018. aug. 29. 11:07
 20/30 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó

Szövegértelmezés!!!!

Nem megcsalás miatt.. Hanem apróság miatt

Nagymamainláthatás létezik

De tuti feljelenteném, vagy megfenyegetném, hogy feljelentem

2018. aug. 29. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!