Hogyan fog ram hatni a nemalvas gyerek mellett ha az ejszakai melotol sik ideges vagyok?
Figyelt kérdés
12 orazok ejszakaban, hazaerek, utana nem tudok egybol aludni csak 2 ora mulva kb. Ezert sokszor van, hogy elintezetlen ugyek miatt nem is fekszem le egesz estig. Bevallom, nagyon hideges vagyok sokszor e miatt, egy ideig tudom magam kontrollalni es en vagyok a vilag legturelmesebb embere, de nehany ilyen ejszaka utan viszont mar nem is akarom magam visszafogni, es utalok mindenkit de valoban elegge szornyen is erzem magam es neha nem is fogom fel, hogy hogyan viselkedek. Attol felek, hogy kisgyerek mellett is ilyen lesz, mert ha igen, akkor hiaba szeretnek nagyon gyereket de inkabb nem megyek bele, hogy legyen. Ez nekem igy nem mukodik, hogy nem tudnek semmi massal nem foglalkozni, csak azzal, hogy az alapfunkcioim fenntartsam. Vagyis abbol alljanak a napjaim, hogy babazok es agybazuhanok amikor eppen nem babazok es csak alszom, eszem, meg ilyen alap dolgok, amikor sikerul, es ennyi. Felek, hogy megvaltozom pedig elfogadtam magam es nehez volt eljutnom arra a lelki szintre, ahol most vagyok.2018. aug. 24. 21:48
11/14 anonim válasza:
Szerintem baba mellett az első hónapok a túlèlèsről szólnak, nekünk legalàbbis arról szólt az első 3-4 hónap. 10 napot voltunk kórházban mert a kisfiam besárgult, hazamehettünk 10 nap után, rà 3. napra elkezdődött a hasfàjás, este 6-tól hajnlai 1-ig arról szólt MINDEN estènk, hogy hogyan nyugtassuk a gyereket, mit csinàljunk, mert csak üvöltött szegény, mikor hajnali 1-kor elaludt, és hulla fáradtan bezuhantam az àgyba, 1,5 óra múlva kelt enni... és ez ment 2,5 hónapos koràig. Napközben sem nagyon volt az a nagy alvó, 6 hónapos koráig 3-4x 30 percet aludt percre pontosan reggel 7-tól este 7-ig, uh még az sem volt, hogy én is ledőltem pihenni és legalább napkozben nyerek 1-2 órát. De meg lehet szokni, nem mondom hogy nem az idegek harca ha olyan a babád mint az enyèm, mert alapból is teljesen új, hogy hàrman vagytok, el kell látnod, nem alszol, és onnantól semmi nem úgy lesz ahogy te elkèpzelted. DE, nem cserélnék senkivel, és ha nehezebb időszak vagy nap van, egyszer elmúlik, és a kisbabád mosolya, szeretete feléd minden nehèzséget felülír. :)
12/14 anonim válasza:
A kialvatlanság, első baba, mihez kezdj vele, kemény. De jó esetben nem tart sokáig. Első lányom 6 hetesen, 2. hét hetesen átaludta az éjszakát. 4 és 2 évesek, soha nem voltam olyan kiegyensúlyozott mint most. Ilyen is van!
13/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem a faradt enemen nem akarom elvesziteni. Azt nem tudom senkinek sem elhinni, hogy mondjuk egy het nemalvas es allando felugyelet, orakig tarto babasiras utan mosolygos, ude, friss, jokedvu legyen akciora keszen.
2018. aug. 25. 12:39
14/14 anonim válasza:
Azért nagyon kisarkítod ezt a kisbaba témát. Egy újszülött 3 óránként eszik általában, igen, éjjszaka is, ezen kívül alszik. Ez tart 2-3 hónapig, majd egyre többet alszik éjszaka. Feltételezem lenne apja a gyereknek, tud segíteni a dolgoban. Szó sincs napokig-hetekig tartó nem alvásról. Najó, de, marha ritkán, vagy az én gyerekeim voltak szuperek (azok voltak), hogy ettek-aludtak és pont. Még ha sírósabb is egy baba, hamar elmegy azaz 1-2év, aztán máris kisgyerek. Nem kell ezt ilyen szörnyen elképzelni.
Másik, alvás nélkül is lehet türelmesnek lenni. Meg kell tanulni, pláné a gyerekkel, férjel szemben. Én 4 éve max 6 órát alszok egy éjszaka, de már nem is tudok többet, akkor sem ha gyerek reggel 8 ig nyomják. Megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!