Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meik nevet adnátok ezek közül?

Meik nevet adnátok ezek közül?

Figyelt kérdés

Igen, az apuka Gyűrűk ura fan.

Tehát a kövi nevek közül meiket adnátok:

Gandalf, Gollam, Smeagull, Aragorn, Legolasz, Frodó

igen tudom, nem mindegyik adható, de mi beadjuk az igénylést a minisztrériumban ha kell

fikázódók pls ne irjanak

2018. aug. 24. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
xD
2018. aug. 24. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát ezek közül egyiket sem.... nem akarnék kitolni a saját gyerekemmel. Értem én, hogy apuka Gyűrűk Ura - fan, de... érted.

Ha MINDENKÉPPEN választani kell, akkor ESETLEG Aragorn, de kizárólag második névként.

2018. aug. 24. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdés csak vicc. És unatkozik a kérdező.

Nyilván Gollam és Smeagull semmiképp. Aragorn vagy Legolasz ha nagyon muszáj.

2018. aug. 25. 11:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Gandalf, Aragorn
2018. aug. 25. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindenképp halmoznám az élvezeteket, és pl "Kovács" Gandalf Gollam-neak nevezném. Ha lúd, legyen kövér.

De most komolyan kérdező, mi meg nagy Star Wars fanok vagyunk, még sem a Chewbacca (Csubakka) nevet adtuk gyerekünknek...

2018. aug. 25. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Párom hivatalban dolgozik, és volt egy Gandalf nevű ügyfél. Szóval létezik... :D Egy napig röhögtek. Kár, hogy nem Fehér volt a vezetéknév. :D
2018. aug. 27. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!