Tádé névről vélemények?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, Mazsola és Tádé... de ha megpróbáltok ettől elvonatkoztatni? :D2018. aug. 24. 08:22
2/15 anonim válasza:
Nem lehet tőle elvonatkoztatni, nekem is elsőre ez ugrott be. Annyi normális név van, ne tolj már ki a gyerekkel. Állandóan csúfolni fogják miatta.
4/15 anonim válasza:
Egy nagy Teddy mackó jut eszembe. Nem adnám.
5/15 anonim válasza:
Emlékeim szerint szlengként a cigányokra is használják, ami abszolút nem szerencsés. Ha ettől eltekintek, aranyos és jó a hangzása, de felnőttnek elég komolytalan... nekem valahogy úgy, mint a Soma, Döme, Benő, Tódor, Sebő, na meg a Bence, bár utóbbi persze jóval megszokottabb... de ez a saját ízlés, tehát gyerekemnek nem adnám, amitől még valószínűleg, ha találkoznék egy prof. Akárki Tádéval vagy Tádé bácsival, akkor mosolyognék egy sort, viszont tán még örülnék is a változatosságnak.
7/15 anonim válasza:
Becézésként elmegy. Szerintem a Taddeus és a Tadeusz, mint teljes alakja igazán különleges név, és egy hozzá illő vezetéknévvel akár jól is viselhető. Aztán otthon lehetne Tádénak hívni.
Nekem Mazsoláékon kívül Dódi jutott még róla eszembe, bár tudom, egy teljesen más név. (Borzasztóan tetszik a Deodát, de nálunk nem lehetne a család torkán lenyomni :))
10/15 anonim válasza:
Nekem tetszik kimondva, de leírva és belegondolva olyan, mint a 'kb'.
Ezt a mazsolás dolgot meg lövésem sincs mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!