Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni aranyérrel...

Szülés utáni aranyérrel mindenképp forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy akár trombózishoz is vezethet. Azt azért nem szeretném. De ha elmúlik majd rövid idő alatt akkor megnyugodhatok? Vasárnap kezdtem el kenegetni.
2018. aug. 21. 07:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, ha minden nap van lazább, az a jó az aranyérnek.

Semmiképp se erőlködj, attól csak rosszabb!

Jobbulást!

2018. aug. 21. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nem mulik vagy nagy, akkor tenyleg menj dokihoz, mert tudok eleg durva esetrol, ahol tenyleg szukseg volt a dokira, mert olyan nagy es gyulladt volt, hogy muszaj volt elmenni, de egyebkent szerintem szules utan majdnem mindenkinek van, akinek addig nem is volt.
2018. aug. 21. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Detralex a leghatásosabb.

Van olyan, hogy trombózis lesz belőle, de az nem olyan, mint a mélyvénás, szóval nem életveszélyes, csak marhára fáj nonstop, mert gyulladást okoz - olyankor ambulánsan az általános sebészeten vagy ha akad, a proktológián kikapják helyi érzéstelenítéssel kb. fél perc alatt a rögöt és nagyjából másnapra meg is gyógyul.

2018. aug. 22. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!