Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy láttátok el 1 éves...

Hogy láttátok el 1 éves gyereketeket laparoszkópos műtét után?

Figyelt kérdés
Sajnos sürgősségi műtéten estem át és a kisfiam 1 éves nem tud még járni. A kórházban azt mondták 6 hétig nem emelhetek, segítségem viszont csak kb 1,5 hétig lesz. Van valakinek valami jó ötlete a gyerkőc ellátásával kapcsolatban? Lakás átrendezés leköltözés a földre ilyenekre gondoltam.
2018. aug. 20. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Apja nincs? Mert ha így műtöttek nem emelheted őt meg földre sem feküdhetsz.
2018. aug. 20. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
4napig volt segítségem, és mivel még éjjel is kelt szopizni a muszáj meg nagy úr, így emeltem ugyanúgy ki a kiságyból be a kiságyba, hajolás helyett legugoltam hozzá, és mikor ő aludt próbáltam pihenni én is, igaz hogy fárasztó volt, meg görnyedve jártam,de rendbejöttem szerencsére.
2018. aug. 21. 06:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha csak másfél hétig lesz családon belül megoldott, akkor a maradék 4 és fél hétre vegyetek fel fizetett segítséget. Ha fix időre kéritek, biztosan meg tudtok állapodni egy barátibb összegben, mintha órabérben fizetnétek, annyit meg nyilván megér az egészséged. Eleve ott vagy te is, csak az emelés, erőltetés kerülendő, így együtt tudnátok végezni a feladatokat, nem olyan, mintha egyedül felügyelné a gyereked. Férjed ha 8 órában dolgozik, akkor elég napi kábé 6 órányi intervallumra hívni és előtte utána úgy ütemezni a feladatokat, hogy olyasmit csinálsz, ami kíméletes. Helyi csoportban meghirdetni és biztosan akad egy megbízható ideiglenesen munkanélküli, vagy fitt friss-nyugdíjas aki normális, de nem elszállt összegért kisegít arra a 4 és fél hétre, leinformáljátok, aztán jöhet a mehet.
2018. aug. 21. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Leköltözés a derékmagasságba.

És nem emelgetném, ennénk a földön ülve, pelenkázás földön, stb.

2018. aug. 21. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!