Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Megtartanátok a gyereket?

Figyelt kérdés
Reggel kiderült, hogy terhes vagyok. Nekem és a páromnak is van két-két gyerekünk. Eddig úgy volt, hogy egyikünknek sem kell több (férjem negyvenen fölül van). Amikor elmondtam a páromnak nagyon örült, és én most nem tudom mit tegyek. Nemszeretnék több gyereket, de megbántani sem akarom. Tudom, ha azt mondom neki elvetetem akkor egy világ dől össze benne. Nem akartunk gyereket, spirál mellett estem teherbe, mielőtt bárki megszólna.
2018. aug. 20. 15:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
35%
Ha én a helyedben lennék, biztos megtartanám. Mit mondanék a páromnak? És a gyerekeknek, akik a pici testvérei? De tudod mit, ne ezért tartsd meg. Hanem mert te is tudod, hogy ő ugyanúgy a gyermeked, mint a már meglevő 2. Jó egészséget kívánok nektek.
2018. aug. 20. 22:58
 22/24 anonim ***** válasza:
23%
Én is megtartanám. A férjem lelkét sem törném össze, és a gyerekünket sem ölném meg. Lehet, hogy "nem kellett" eddig nektek még egy pici, de már van, már él, ő is a családhoz tartozik.
2018. aug. 20. 23:03
 23/24 anonim ***** válasza:
29%

Biztos, hogy nem tartanám meg. Nem mellesleg megbeszélték a kapcsolatuk elején, hogy egyikük sem szeretne több gyereket, most meg a férj nemes egyszerűséggel közli, hogy hát ő mégis akarná. Nem túl fair dolog...!

Ja és nem mellesleg, ne beszéljünk már hülyeségeket könyörgöm, hogy “az a baba teste”. Nem, egészen addig amíg a nő testében van, ott tud egyáltalán létezni és fejlődni, addig igen is a nő dönt róla, hisz az ő testének a része, ha tetszik, ha nem, ez tény! Szóval hagyjuk a mellédumálásokat.

2018. aug. 20. 23:12
 24/24 anonim ***** válasza:
36%
Ha a párod szeretné, akkor elképzelhető, hogy súrlódásokhoz vezetne a kapcsolatotokban, ha te elvetetnéd. Lehet, hogy rá is menne.
2018. aug. 21. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!