Nesze nektek okos mamik, nesze neked méregdrága készségfejlesztő!?
Kutatások mutatják ki azt, hogy sokkal jobban stimulálja a gyerekek agyát olyasvalami, ami nem specifikus. Vagyis minden olyan dolog, ami nem sugallja azt, hogy ezzel így kell játszani, azzal meg csak úgy lehet, messze serkentőbben hatnak a kicsi elmékre. És pont ez az a dolog, ami miatt a Bilibo begyűjtött rengeteg díjat és elismerést.
Én már évek óta mellette vagyok, persze a sok okostóni a több tízezres játékokat preferálta:)Ki van még velem és a biliboval?:)
Szia! Hát én most szétnevettem magam a válaszokon, kommenteken :) Tényleg, tök jót röhögtem.
A lányommal kapcsolatban meg az jutott eszembe, hogy pl ha veszek egy kb. 10e forintos FP játékot / amit nem vettem eddig még pedig 15 hónapos/ vagy el van vele vagy nem. Bár vannak játékok ezek között is amiket többfunkciósnak találok, mint pl a tanulókutyus, mert azt a nyomkodáson kívül odabújásra is használhatják a kicsik :) Viszont ugye vagy el van vele vagy nincs, ha el akkor remek minden, ha nincs akkor megszabadultunk feleslegesen 10xezer forinttól.
Vagy veszek egy ilyen izét 5600 ft-ért amit szintén nem tudom hogy el van-e vele a gyerekem, lehet csak 5 percig és ezt is a többi közé hajítja. Amíg nem veszem meg nem tudhatom. AKkor nem mindegy miért dobok ki több ezer forintot?
Ennek is a marketing része a lényeg, aki nagyjából jártad a marketingben az azért tudja hogy melyik részleget kell megcélozni bármilyen hülyeséggel, és hogy mik a praktikák. Az egész lényege a pénz, hiszen az egész marketing és piaci világ erről szól. Az egész lényege az, hogy a sok maszlagot / és itt minden nemű gyerek játékról beszélek/ kinek mennyire tudják eladni, ki mennyire eszi meg a dolgot.
Ki hitte volna, hogy ebből is vita lesz-)
Azt vesztek amit akartok! Az én fiam megkap mindent(van fp elefánt, tanuló kutya)van dobszerkója, hintalova, 2 zsák játéka, interaktív mesekönyv:-) Szereti mindet, és meg is veszem, kinek vegyek, ha nem neki? Nekem ez a "bili" is tetszik, lehet megveszem a kertbe játszani. Vitatkoztok itt a flakonon, meg dobozon, nem mindegy? A gyerek boldog és ez a fontos! Amíg megtehetem megadok neki mindent, alig várom, hogy járni tudjon és vehessek kismotort is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!