Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nesze nektek okos mamik,...

Nesze nektek okos mamik, nesze neked méregdrága készségfejlesztő!?

Figyelt kérdés

Kutatások mutatják ki azt, hogy sokkal jobban stimulálja a gyerekek agyát olyasvalami, ami nem specifikus. Vagyis minden olyan dolog, ami nem sugallja azt, hogy ezzel így kell játszani, azzal meg csak úgy lehet, messze serkentőbben hatnak a kicsi elmékre. És pont ez az a dolog, ami miatt a Bilibo begyűjtött rengeteg díjat és elismerést.

[link]

Én már évek óta mellette vagyok, persze a sok okostóni a több tízezres játékokat preferálta:)Ki van még velem és a biliboval?:)

2010. jún. 20. 21:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan, hadd örüljön, amiért megmondhatta a tutit, ha neki ez okoz örömet.
2010. jún. 21. 11:27
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sokan nem vesznek drága készségfejlesztő játékokat a gyerekeinek. Mégis nagyon sok gyerek nő fel rajta. Vajon miért? Nekünk azért vannak ilyen méreg drága játékai a két gyerekemnek, mert ajándékba kapják.A fiam 4,5 éves a lányom meg 2,5. ez idő alatt volt egy pár ünnep amikor ajándékokat kaptak (szülinap, névnap, karácsony, gyereknap ... stb). Hát ha hiszitek ha nem soha senki nem állított oda a gyerekek elé egy fakanállal vagy egy műanyag dobozzal esetleg egy flakonnal. Volt hogy több rokon összedobta az árát egy játéknak és úgy kapták meg a gyerekek.Igazából nem is igen lehet nekik mást venni 4 éves kor alatt csak drága készségfejlesztőket. Hiszen én még nem láttam olcsóbb változatot.Ezért annyira kár megszólni a másikat kedves kérdező. De nézd a jó oldalát a te gyerekednek olyat veszel amilyet akarsz, abba senki nem szól bele.
2010. jún. 21. 13:15
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia! Hát én most szétnevettem magam a válaszokon, kommenteken :) Tényleg, tök jót röhögtem.

A lányommal kapcsolatban meg az jutott eszembe, hogy pl ha veszek egy kb. 10e forintos FP játékot / amit nem vettem eddig még pedig 15 hónapos/ vagy el van vele vagy nem. Bár vannak játékok ezek között is amiket többfunkciósnak találok, mint pl a tanulókutyus, mert azt a nyomkodáson kívül odabújásra is használhatják a kicsik :) Viszont ugye vagy el van vele vagy nincs, ha el akkor remek minden, ha nincs akkor megszabadultunk feleslegesen 10xezer forinttól.

Vagy veszek egy ilyen izét 5600 ft-ért amit szintén nem tudom hogy el van-e vele a gyerekem, lehet csak 5 percig és ezt is a többi közé hajítja. Amíg nem veszem meg nem tudhatom. AKkor nem mindegy miért dobok ki több ezer forintot?

Ennek is a marketing része a lényeg, aki nagyjából jártad a marketingben az azért tudja hogy melyik részleget kell megcélozni bármilyen hülyeséggel, és hogy mik a praktikák. Az egész lényege a pénz, hiszen az egész marketing és piaci világ erről szól. Az egész lényege az, hogy a sok maszlagot / és itt minden nemű gyerek játékról beszélek/ kinek mennyire tudják eladni, ki mennyire eszi meg a dolgot.

2010. jún. 21. 13:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan érdekes, nekem ez is drága!! Vagy ez már olcsónak számít? AKkor inkább veszek egy világító, hangot kiadó másvalamit 4 ezer forinttal többért abban legalább van led :))
2010. jún. 21. 13:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ki hitte volna, hogy ebből is vita lesz-)

Azt vesztek amit akartok! Az én fiam megkap mindent(van fp elefánt, tanuló kutya)van dobszerkója, hintalova, 2 zsák játéka, interaktív mesekönyv:-) Szereti mindet, és meg is veszem, kinek vegyek, ha nem neki? Nekem ez a "bili" is tetszik, lehet megveszem a kertbe játszani. Vitatkoztok itt a flakonon, meg dobozon, nem mindegy? A gyerek boldog és ez a fontos! Amíg megtehetem megadok neki mindent, alig várom, hogy járni tudjon és vehessek kismotort is.

2010. jún. 21. 14:12
 26/27 anonim ***** válasza:
En is rengeteg jatekot veszek a fiamnak, de ez a bili egy xarsag. Az en fiam total muszaki beallitottsagu. ami villog, hangot ad ki, kapcsolgatni lehet az tuti. Ez a bili kb. ket percig kotne le.
2010. jún. 21. 22:47
 27/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de én nem adok 5000 ft-t ezért, akkor inkább játsszon az edényekkel, a fakanalakkal a konyhában !
2010. jún. 23. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!