Nesze nektek okos mamik, nesze neked méregdrága készségfejlesztő!?
Kutatások mutatják ki azt, hogy sokkal jobban stimulálja a gyerekek agyát olyasvalami, ami nem specifikus. Vagyis minden olyan dolog, ami nem sugallja azt, hogy ezzel így kell játszani, azzal meg csak úgy lehet, messze serkentőbben hatnak a kicsi elmékre. És pont ez az a dolog, ami miatt a Bilibo begyűjtött rengeteg díjat és elismerést.
Én már évek óta mellette vagyok, persze a sok okostóni a több tízezres játékokat preferálta:)Ki van még velem és a biliboval?:)
Az okos mami a méregdrága készségfejlesztőt használtan, de kiváló állapotban a bolti ár töredékéért veszi meg :D
Aztán szépen eladja amennyiért vette, ha kinőtte a gyerek. :D Nálam bevált...
Egyetertek az utolsoval. Egyebkent az en fiamat ez a jatek kb. 5 percig erdekelne.
Sokkal tobbre megyek egy habverovel, meg par edennyel. Azokkal barmikor szivesen eljatszik, es meg plussz penzt se adtam ki erte.
Mérges anyucik társasága:D Hujjuj:D
NEm reklámozni akartam, csak erre is felhívtam a figyelmet:)Baj?Látom az?:DNyeljétek a mérgeteket pulykák ^^
Kérdező, te hány éves vagy? Mert elsőre az ugrott be, hogy maximum 8, mert kb. addigra hal ki az emberből ez a "bebeee, úgyis én vagyok az okosabb" stílus. Most úgy érzed, valamiféle diadalt arattál, mert bebizonyítottad, hogy mindenki hülye, aki más játékot vesz a gyerekének? Arra számítasz, hogy ezentúl senki se költ készségfejlesztő játékokra?
Mellesleg a gyártó nem fogja úgy reklámozni a terméket, hogy ez egy műanyag vacak méregdrágán, amibe kényelmesen tud aludni a macska, ha másra nem is jó. Persze, hogy azt írja, hogy ez egy remek játék. Az ára pedig elég borsos. Ennyiért veszek egy csomó játékot veszek a vaterán. És egy kis fantáziával otthon is lehet készíteni sok ötletes dolgot.
Kicsit csiszolj a stílusodon, mielőtt kérdést írsz ki!
Azért elég sokan csak FP-t vesznek itt, olvastam már sokat mióta itt vagyok és a hazai viszonylatok is ezt bizonyítják...és nem aukciós oldalon veszik ezeket.Nem felháborodás kérdése ez, se nem diadalé, de jól esett tudni,hogy a gyerek még mindig gyerek és ezt bizonyítja az is,hogy a tieitek is inkább játszanak a flakonnal, semmint egy kockafaló vizilóval:)
Ennyit akartam ezzel csak,hogy nem minden a pénz és a csillogás, sokkal jobb egy flakon:)és ez...mert ez ajándéknak kiváló,nem?
Sajnálom,hogy ilyen pulykatojások vagytok,hogy mindenen felkapjátok a vizet...
A kérdés pedig nem a vaterás anyákra vonatkozott...én is vettem már olcsón neki tök jó játékot, szóval ne csináljátok ezt légyszi,mert elég gáz,hogy itt folyamatosan csak az oltogatás megy,még egy ilyen egyáltalán nem provokáló kérdésben is:)
Ne haragudj, de ez igen is provokatív.
"Nesze nektek okos mamik, ..."
És ha vkinek bejön más készségfejlesztő?! Az bújjon el szégyenében? Plusz még ez a lekicsinylő, pulykatojásos komment...
Örülj neki hogy nem tették ki reklám miatt a kérdést!
Na szépnapot!
Jó,hát gondolj amit akarsz, de szerintem abszolút nem volt provokáló:)Legalábbis én nem annak szántam.
A pulykatojást megérdemeltétek,miután elég rendesen ki lettem osztva:)
Na szép napot !!!:D
Én már láttam élőben ezt a "csodát", egy gyerekrendezvényen ki lehetett próbálni a többi "okos" bilibo termékkel együtt. Elmondom, hogy a gyerekek kb. 1 percig használták, aztán mindegyik otthagyta, nem olyan nagy szám, ez is csak reklám, ugyanolyan szuper fejlesztőnek van beállítva, mint a többi, kérdező által leszólt kütyü.
Amiért pedig kiosztottak a többiek, kedves kérdező, az a pimasz stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!