Milyen neveket adnátok/adtatok iker gyermekeiteknek?
13. hétben vagyok, első terhességem és két pici szív dobog a hasamba! Nagy boldogság, de nevet illetőleg nagyon nehéz a választás, párommal együtt nagy nehezen egy-egy nevet sikerült választanunk de kettőre nem voltunk felkészülve, nincs semmi ötletünk de időnk még van.
Ezért szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy ti milyen neveket adnátok ha ikreitek lennének/ vannak?, hátha így olvasásra lesz olyan ami megtetszik majd nekünk. Lány-lány, fiú-fiú és fiú-lány párosítást írjatok, jelenleg még nem tudjuk a nemüket.
Előre is nagyon szépen köszönjük a válaszokat!
Fiú-fiú: Bence-Alex
Lány-lány: Johanna-Viola
Továbbá a kedvenc neveim (fiú) : Marcell, Máté, Márk
Lány: Alexa és Bella
Ha fiú lány páros lenne és csak én dönthetnék akkor Bence - Bella lenne
Én az eredetre mennék rá, ott nem olyan szembetűnő a hasonlóság. De ,mégis utalna a nevük egy kicsit a ikerségükre. :)
Nekem nagyon tetszenek a germán eredetű nevek pl:
Ingrid-Hedvig
Gerda-Emma
Frida-Médea
Alicia-Odília
*
Albert-Bernát
Ármin-Edvárd
Erik-Konrád
Henrik-Lénárd
Norman-Olivér
*
Hedvig-Henrik
Emma-Erik
ALicia-Olivér
Médea-Edvárd
(Lehet egyeseknek kacifántosak ezek a nevek, sajnálom szeretem a különleges hangzású, de lehetőleg nem divat neveket. :D )
A családomban van egy ikerpár és őket úgy hívják hogy Máté és Leila. Szerintem nem annyira hasonló ez a kettő név de nekem mind a kettő tetszik és ha kimondom akkor azért nekem kicsit összepasszol.
Amúgy gondolom hogy már megszülettek az ikreid de azért leírtam ide hogy ha valakinek tetszenének ezek a nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!