Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikea Sundvik pelenkázó komód...

Ikea Sundvik pelenkázó komód van valakinek?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni, ha van valakinek ilyen pelenkázója, hogy ha rajta van egy pelenkázó lap (softy puha) akkor fel tudom csukni a lapját vagy akkor kicsúszik a lap? Jó lenne ha fel tudnám csukni ha nincs rá szükség, de nem tudom lehet e vagy el kell pakolni róla mindent előtte?
2018. aug. 2. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a fiókok feletti térben hagysz helyet, oda le tudod tenni a pelenkázó lapot mikor becsuknád. Sajnos le kell róla pakolni.
2018. aug. 2. 14:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Reméltem, hogy nem esik ki hanem úgymond félbe hajtja a pelenkázó lapot. Helytakarékosság miatt gondoltam, de ha el kell pakolni, gondolom egy idő után leszoknék az összecsukásról, könyebb ha csak egy mozdulat lenne.
2018. aug. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!