Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 40 ezer ft elég 1 hónapban...

40 ezer ft elég 1 hónapban egy másfél és egy 3 éves gyerek költségeire?

Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. aug. 1. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Ne arra vállaljunk már gyereket, hogy nem kell neki a drága étel, márkás ruha, külön program, mert "van itt kert, meg tv" és majd ha később extrát akar, húzhat a gimi mellett dolgozni... A gyerekek igenis sokba kerülnek, lemondással járnak, ezt jó lenne már felfogni!:)
2018. aug. 1. 19:13
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanekkora gyerekeim vannak. Csak a napi zöldség-gyümölcs, amit megesznek, kerül kb napi 1000 ft-ba. Ez már havi 30, de örülök neki, mert legalább eszik az egészségeset. Erre jön még a rendes kaja, pelenka és extrák. Minimum 80-90 ezer két ekkora gyerek nevelése havi szinten.
2018. aug. 1. 19:47
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Neked elég lenne 40 ezer egy hónapban? Nem.

Akkor miért kérdés, hogy két másik (kicsi) embernek elég-e?

Ma voltam a dm-ben, csak a másfél éves töpörtyűre vásároltam, és otthagytam 15 ezret. Pelenka, popótörlő, naptej, pár bébiétel, semmi extra vagy felesleges.

Ilyen picikre se olcsóbb a ruha vagy a cipő, nekik sincs féláron a villany, a víz. Viszont miattuk megy naponta a mosógép, és miattuk 22 fokra van fűtve egész télen.

A gyerekeknek vettem áfonyát, leárazva 400 ft egy dobozzal, és örültem, hogy megeszik.

Jön a suli. Bele se mertem gondolni, mibe fog kerülni. És tudod mit? Az a 4 éves is fog suliba menni, körbe se nézel, és elrohant az a 3 év.

Addig ott az ovi: kinti cipő, benti cipő, tisztasági csomag, csoportként, stb.

Nem, nagyon nem elég 40 ezer.

2018. aug. 1. 20:04
 15/20 anonim ***** válasza:

7-es!

Az elméleted valószínű,hogy egy olyan helyzetben megállja a helyét,ahol anyu is apu is ugyanannyit keres.

2018. aug. 9. 02:22
 16/20 anonim ***** válasza:

7-es mit gondolsz egy olyan esetről ahol apu karriert épített,1,5 millkót keres.

Anyu gyereket nevelt,jelenleg 160 nettót keres.

Anyu neveli őket?

2018. aug. 9. 02:25
 17/20 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom miért kellene apukának több százezreket fizetnie gyerektartásként, ha egy gyerek nem kerül normális esetben annyiba. És igen, nem apukának szültük a gyereket, hanem közösen vállaltuk. Akkor miért kellene apukának fizetnie a teljes havi kiadását a gyereknek?? Én úgy vállaltam a gyerekeimet, hogyha egyedül maradok, akkor is el tudjam tartani őket, nem pedig százezreket követelek a férjemtől. Bár azt hiszem én nem is vagyok az a haszonleső típus. :/
2018. aug. 9. 10:10
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy a Kérdező sehol nem írta, hogy ez a gyerektartás lenne. A teljes költséget kérdezte. Lehet, hogy épp felezni akarják. Lehet, hogy nem is válnak, csak valaki szerint sokat költ a gyerekekre. Lehet, hogy csak egy baráti társaságban erről beszélgettek és kíváncsi. Akármi lehet a kérdés mögött.
2018. aug. 9. 10:36
 19/20 anonim ***** válasza:
42%

17-es.Előző vagyok.Szerintem is ha elváltál egy fillért ne fogadj el az extől.Persze

gondolom te közelében sem vagy egy ilyen helyzetnek.Így lehet bármit á mondani.

2018. aug. 9. 18:57
 20/20 anonim ***** válasza:
64%
17-esnek:a gyerektartás nem haszonszerzés.
2018. aug. 11. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!