40 ezer ft elég 1 hónapban egy másfél és egy 3 éves gyerek költségeire?
Neked elég lenne 40 ezer egy hónapban? Nem.
Akkor miért kérdés, hogy két másik (kicsi) embernek elég-e?
Ma voltam a dm-ben, csak a másfél éves töpörtyűre vásároltam, és otthagytam 15 ezret. Pelenka, popótörlő, naptej, pár bébiétel, semmi extra vagy felesleges.
Ilyen picikre se olcsóbb a ruha vagy a cipő, nekik sincs féláron a villany, a víz. Viszont miattuk megy naponta a mosógép, és miattuk 22 fokra van fűtve egész télen.
A gyerekeknek vettem áfonyát, leárazva 400 ft egy dobozzal, és örültem, hogy megeszik.
Jön a suli. Bele se mertem gondolni, mibe fog kerülni. És tudod mit? Az a 4 éves is fog suliba menni, körbe se nézel, és elrohant az a 3 év.
Addig ott az ovi: kinti cipő, benti cipő, tisztasági csomag, csoportként, stb.
Nem, nagyon nem elég 40 ezer.
7-es!
Az elméleted valószínű,hogy egy olyan helyzetben megállja a helyét,ahol anyu is apu is ugyanannyit keres.
7-es mit gondolsz egy olyan esetről ahol apu karriert épített,1,5 millkót keres.
Anyu gyereket nevelt,jelenleg 160 nettót keres.
Anyu neveli őket?
17-es.Előző vagyok.Szerintem is ha elváltál egy fillért ne fogadj el az extől.Persze
gondolom te közelében sem vagy egy ilyen helyzetnek.Így lehet bármit á mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!