Mit gondoltok a Hunor névről?
Komolyan kész vicc, hogy egyesek hogy általánosítanak egy gyermek nevéből. Nem, egyáltalán nem olyan vagyok, mint amilyennek egy magyarkodó anyuka számít. És akkor ennyi erővel a sok Benett anyuka is lehet plázacica...
Miért kell ennyire ellenszenvesnek lenniük az embereknek?!
1. voltam
A gyerekemnek nem adnám, de nincs gond vele, vállalható.
Az 5-ös kommenten meg jót nevettem :)
Nagyon gáz.
Ezek a nevek a honfoglalással kihaltak.
Bajszos, bőrruhás, szuknás, mosdatlan bácsik jutnak róla eszembe.
Nekem nem tetszik, de kinek mi. Ismerős gyerekét Magornak hívják, tizenpár éves. Eleinte furcsa volt, mostanra ugyanolyan, mintha Pistinek hívnák, hamar megszokja az ember az elsőre fura neveket is.
(akik írták, hogy a nagymagyar szülők adnak ilyen nevet: ismerősék inkább azt szokták hangoztatni, hogy mekkora trágya itt minden, és el kell menni...)
Apám felesége mesélte, hogy annak idején (35-40 éve) őt is sokan megszólták, hogy milyen hülye külföldi nevet ad a gyereének, ki fogják röhögni. Krisztiánnak hívják.
A mi gyermekünket is Hunornak hívják, nincs becézve, ezt a nevet nem is kell.
Egyesek megnyilvánulása pedig gusztustalan.
Nem adnám de nem tartom rossz névnek.
Engem mondjuk zavar ha bénán becézik a neveket és ezt bizony lehet elég bizarr módokon.
Az a baj hogy az emberek imádják becézgetni a gyerekeket. Ha mindig mindenhol meg kell kérni másokat hogy ne becézzék az olyan gáz :( A Hunci mondjuk borzalmas. A Huni kevésbé rossz.
Amúgy maga a név nekem az elviselhető név kategóriába esik, egyáltalán nem az a nagy magyarkodó név. Tök általános már, mint a Zétény vagy a Nimród.
A Zente, Regő, Sólyom meg a fent írt Magor szerintem sokkal magyarkodóbb kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!