Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a szebb...

Szerintetek melyik a szebb név: Csillag, Virág vagy a Mandula?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a választ a rosszindulatú kommentelők kérem kíméljenek.
2018. júl. 28. 21:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
62%
virág,de ha lehagyod g betüt akkor csilla is jol megy a vezeték nevetekhez.
2018. júl. 29. 07:16
 22/35 anonim ***** válasza:
73%

Virág.

A Mészáros Csillag nagyon hülyén hangzik, a Mandula nekem ertelmezhetetlen mint lánynév.

De a Virág szép!

2018. júl. 29. 07:23
 23/35 anonim ***** válasza:

Virág. Szép név és jól hangzik a vezetéknévvel.

A másik kettőt nem adnám.

2018. júl. 29. 08:53
 24/35 anonim ***** válasza:
86%
A Virág szép és adnám is! A másik kettőt semmiképp. A csillag hangzásra szép, de névként nem adnám, mint ahogy a szivárvány, záporeső, napsugár és szivárvány szavakat sem, pedig szépek. Csillaként vállalható, de nekem nem tetszik. A gyümölcs/zöldség/magvak listájáról egyedül a Bodza tetszik.
2018. júl. 29. 09:06
 25/35 anonim ***** válasza:
73%
Ezek közül szerintem csak a Virág számít névnek. Bár nem tetszik.Ahogy ízlelgettem a többit nem éreztem olyan nagy különbséget a Csilla-Csillag és a Mandula-Amanda közt ami miatt egész életében ki kellene röhögtetned a gyerekedet.
2018. júl. 29. 09:15
 26/35 anonim ***** válasza:
Virág😊
2018. júl. 29. 11:43
 27/35 anonim ***** válasza:

Ha muszáj ezekközül választani, akkor a Virág.

A Csillag és a Mandula nem embernevek.

2018. júl. 29. 12:24
 28/35 anonim ***** válasza:
52%

És nem tudom felfogni, hogy ezek mért is annyira rosszak mikkor tényleges magyar nevek (aki nem hisszi járjon utána) és nem tucatok, na meg első sorban nem más nyelvterületről átvett katasztrófális nevek mint pl. A Dzseszika, Dzsenifer, Elif és társaik.

Nyugi, az általad preferált nevek se jobbak egy fokkal sem:-D. Inkább lennék Elif mint mondjuk Csillag vagy Mandula. A Virág még vállalható kategória.

2018. júl. 29. 12:25
 29/35 anonim ***** válasza:
61%

Előző vagyok, most olvasom:

Mészáros Csillag

Mászáros Virág

Mészáros Mandula

Biztos vagy te abban, hogy egy ilyen konkrét jelentéssel bíró vezetéknévhez egy hasonlóan konkrét jelentésű, de hozzá semmiben nem illő keresztnévvel akarod büntetni a szerencsétlen lányod? Egyszer felnő ...

Ezek olyanok, főleg a Mandula és a Csillag a vezetéknevetekkel, mintha egy sorozatgyilkos ragadványneve lenne.

2018. júl. 29. 12:26
 30/35 anonim ***** válasza:
19,ez az, fokozd még..így is elég nagy esélye van szerencsétlennek közröhej tárgyává válni:-D
2018. júl. 29. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!