Minden rosszindulat nélkül..gondold át ezt még 1x.
2018. júl. 28. 22:25
12/35 anonim válasza:
Bocsi nem tudtam kihagyni: A csillagvirág klinikán kiveszik a manduláját is.
2018. júl. 28. 22:29
13/35 anonim válasza:
Hangzásukat tekintve nekem nagyon tetszik a Mandula. Én nem adnám, de nem is lenne negatív érzésem ha találkoznék egy Mandulával.
Ha Alma, Málna, Napsugár vagy Virág és egyéb virágnév lehet akkor Mandula is elfér az osztályban.
2018. júl. 28. 22:30
14/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors választ. A vezeték nevünk a Mészáros és ahoz szerintem nagyából mindegyik jól paszol. Igazából nem túlzotan érdekel hogy valaki szerint förtelmes mert a kérdés az volt, hogy melyik a szebb ha ténylegesen választanotok kéne akkor melyik lenne. És nem tudom felfogni, hogy ezek mért is annyira rosszak mikkor tényleges magyar nevek (aki nem hisszi járjon utána) és nem tucatok, na meg első sorban nem más nyelvterületről átvett katasztrófális nevek mint pl. A Dzseszika, Dzsenifer, Elif és társaik. Amik persze jól hangoznak és szépek, csak nem itt.
2018. júl. 28. 22:30
15/35 anonim válasza:
Ehhez a családnévhez leginkább a Virág illik,szerintem
2018. júl. 28. 22:39
16/35 anonim válasza:
Miért kell itt izélni, hogy milyen szörnyű nevek? És ha neki ez tetszik? Szerintem a mandula különleges.. a virág az szép.. a csillag tényleg könnyen keverhető a csillával de az is szép (én a virág és a mandula közül választanék:))
2018. júl. 28. 22:45
17/35 anonim válasza:
Angolosan még jobb:
Mandula Mészáros xd
Ilyenkor gondolj arra, hogy a gyerek felnő, mennie kell állásinterjúra, orvoshoz stb.
Ne akard, hogy szégyenkezve várja mindenhol, hogy szólítsák.
Ilyen névvel, hogy Mészáros Mandula kemény 80 év vár rá.
Kérlek, a gyerekedről van szó vagy az ellenségedről?
2018. júl. 28. 22:49
18/35 anonim válasza:
Nincs ebben semmi, van sós mandula, pörkölt mandula, meg mészáros mandula. Ez utóbbi elég ritka :)
2018. júl. 28. 22:52
19/35 anonim válasza:
Mészáros Csillag Virág esetleg?
2018. júl. 28. 22:55
20/35 anonim válasza:
Nem katasztrofális nevek, de sajnos a vezetéknévvel nagyon rosszul hangzik mindhárom.
Talán a Mészáros Virág még elmegy, de a Mészáros Mandula és a Mészáros Csillag nagyon rossz együtt.
Ha már a magyar nevek tetszenek nektek, esetleg a Mészáros Imola, Mészáros Édua, Mészáros Kinga, vagy a Mészáros Boglárka nem lenne rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!