Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány Zétényt ismertek? Tényleg...

Hány Zétényt ismertek? Tényleg gyakori mostanában?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekünk a Zétény név, de nem szeretném, ha mire a fiam iskolába kerül, Bence-effektus lenne, azaz minden 3. kisfiút úgy hívnának, mint őt.
2018. júl. 26. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kettőt: egy volt tanítványom (12 éves) és egy 1 éves babát. De nincs olyan sok gyerek a közelemben, így nem nagy a "merítés".
2018. júl. 26. 23:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Hármat ismerek. Az egyik a volt kolléganőm fia, nagycsoportos ovis. A bölcsis csoportomban is van egy Zéti és egy újszülött babát neveztek még így el a környezetemben. Nagyon szép név és szerintem a Zalán gyakoribb.
2018. júl. 27. 06:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Négyet, mind 6 év alatti.
2018. júl. 27. 07:07
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Sokkal tobb a Zeteny, mint a Bence. Es a csucs, hogy felenk a romak is felkaptak. Pedig szep nev.
2018. júl. 27. 07:50
 15/19 anonim ***** válasza:

4 et. ( de 3 gyermekem van , így jó sok közösségben vagyunk, az ovik, iskolás, sport közösségek) Ismerünk 7 évest, 5,3 és 1 évest is. Szerintem elég gyakori, de majd lecseng ez is, nem hinném hogy olyan lenne mint a Bence.

Mikor én adtam a fiamnak a Milán nevet, nem volt gyakori ( ez 14 éve volt) Most évek óta 9-10. helyen van, akárhova megyünk, mindig találunk 1-1 Milánt. De nem érdekel, ez bármelyik névvel előfordulhat.

2018. júl. 27. 09:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyről tudok, de személyesen egyet sem.
2018. júl. 27. 14:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki az a Nyári Dia, de a Zétény nagyon gyakori mostanában.

Nekem abszolút nem tetszik!!!

2018. aug. 30. 19:08
 18/19 anonim ***** válasza:
1et ismerek, de heti szinten hallom az utcán, a Zétény nevet
2018. okt. 13. 14:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Rendkívül elcsépelt lett. Válassz inkább valami más régi magyar nevet, ha ezek tetszenek (pl. Tas, Ond, Varsány stb.)
2020. nov. 5. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!