Hány Zétényt ismertek? Tényleg gyakori mostanában?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekünk a Zétény név, de nem szeretném, ha mire a fiam iskolába kerül, Bence-effektus lenne, azaz minden 3. kisfiút úgy hívnának, mint őt.2018. júl. 26. 22:29
11/19 anonim válasza:
Kettőt: egy volt tanítványom (12 éves) és egy 1 éves babát. De nincs olyan sok gyerek a közelemben, így nem nagy a "merítés".
12/19 anonim válasza:
Hármat ismerek. Az egyik a volt kolléganőm fia, nagycsoportos ovis. A bölcsis csoportomban is van egy Zéti és egy újszülött babát neveztek még így el a környezetemben. Nagyon szép név és szerintem a Zalán gyakoribb.
14/19 anonim válasza:
Sokkal tobb a Zeteny, mint a Bence. Es a csucs, hogy felenk a romak is felkaptak. Pedig szep nev.
15/19 anonim válasza:
4 et. ( de 3 gyermekem van , így jó sok közösségben vagyunk, az ovik, iskolás, sport közösségek) Ismerünk 7 évest, 5,3 és 1 évest is. Szerintem elég gyakori, de majd lecseng ez is, nem hinném hogy olyan lenne mint a Bence.
Mikor én adtam a fiamnak a Milán nevet, nem volt gyakori ( ez 14 éve volt) Most évek óta 9-10. helyen van, akárhova megyünk, mindig találunk 1-1 Milánt. De nem érdekel, ez bármelyik névvel előfordulhat.
16/19 anonim válasza:
Egyről tudok, de személyesen egyet sem.
17/19 anonim válasza:
Nem tudom ki az a Nyári Dia, de a Zétény nagyon gyakori mostanában.
Nekem abszolút nem tetszik!!!
18/19 anonim válasza:
1et ismerek, de heti szinten hallom az utcán, a Zétény nevet
19/19 anonim válasza:
Rendkívül elcsépelt lett. Válassz inkább valami más régi magyar nevet, ha ezek tetszenek (pl. Tas, Ond, Varsány stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!