Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a PATRISIA...

Mi a velemenyetek a PATRISIA nevrol?

Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Nekem így ebben a formában nem tetszik, a Tamarát viszont nagyon szépnek tartom.
2018. júl. 26. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

TAMARA!!!!!

Szép név, és legalább nem lehet elba$zni az írásmódot.

A másik kettőt sztem kukázd...

2018. júl. 26. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Első körben úgy olvastam, hogy parazita :D Nem, nekem ebben a formában nagyon nem tetszik, és amúgy sem lehet így adni, szóval mindegy is. Ahogy a Kyra sem adható így, csak úgy, hogy Kira vagy Kíra. A Tamara nekem csak szimplán nem tetszik, sosem tetszett.

De nem értem, miért kérsz véleményt, ha utána megsértődsz, ha a válaszolóknak nem tetszik.

Én meg hiába írnám le, hogy szerintem mi a szép név, az meg nyilván neked nem tetszene, mert láthatóan nem egyezik az ízlésünk. Adj olyan nevet, ami neked tetszik, felesleges ebben mások véleményére hagyatkozni. Csak előtte nézz utána, hogy adható-e abban a formában :)

2018. júl. 26. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem Patríciának hívnak, nagyon szép és különleges név, de a Patrisia viszont elég ostobán hangzik, mintha nem tudna az ember rendesen beszélni.
2018. aug. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!