Milyen viragot erdemes venni 1 eves mellett?
Figyelt kérdés
Szeretnek viragot bentre valamit, ami szep, magasra is lehet tenni pl szekreny tetejere es nem tul draga, nem tul terebelyes. Nektek mitek van?2018. júl. 25. 16:56
1/8 A kérdező kommentje:
A kerdesem azert irodott, mert ugye mindent kipakol, szetdobal igy a foldon pl nem lenne tul jo helye szegenynek.
2018. júl. 25. 16:57
2/8 anonim válasza:
Amíg kicsik, semmit nem vettem. Nem csak felborítják és kitúrják, de a lehulló részeket a szájukba is veszik. Nekem nem volt ehhez türelmem, hogy lessem, evett-e levelet, virágszirmot, stb.
3/8 anonim válasza:
Orchideáim vannak az ablakban, Ikea 4x4 polc tetején vitorla virág, asztalon vázában bármi lehet, az asztal közepe még biztonságban van.. :)
(19 hónapos)
Én inkább erkélyre ültetek, rakodok: levendula, paradicsom, kövirózsák, stb.
4/8 anonim válasza:
Nálunk is orchidea van, az ablakban meg a polcokon. Illetve fűszernövények. De pl azt az orchideát ami az ablakban van már sikerült ledobnia egy labdával. ami a legfontosabb, hogy ne legyen mérgező.
5/8 A kérdező kommentje:
Kintre majd szeretnek ultetni csak azt meg a macska verne le 😂
Kertem van, de az konyhakert.
Mar tobben csodalkoztak, miert nincs virag nalunk.. igazabol en is szeretnek. Nincs valami kicsi virag ami elfer a szekreny tetejen es arnyekot kedvelo?
2018. júl. 25. 17:41
7/8 A kérdező kommentje:
Az szep, koszonom :)
2018. júl. 25. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!