Vonaton mit kellettvolna tennem vagy ti mit tennnetek ha megijedne a gyereketek?
Figyelt kérdés
Ti mit tettetek vagy tennetek hasonlo helyzetben? Az akkor.ket es feleves kisfiammal utaztunk ketten a vonattal anyukamekhoz amikor felszallt egy no egy harom.eves gyerekkel. Rettenetesen koszos budos es hangos volt a gyerek. Eleinte a kisfiam orult mert.imadja a gyerekeket. Odajottek hozzank ...a gyereknek vastagon volt retkes a mindene csorgott az osszes taknya kohogott a kepunkbe. Az anyja szinten nagyon koszos volt es budos. A fiam eleinte jol turte aztan a gyerek maszott ra... a nyalas.kezevel fogdosta az anyja is....szoltam hogy nincs hozzaszokva a gyerek...ne taperoljak. Akkor.leultek veluk.szembe pedig sok szabad.hely volt. Gyerek.szortyogott kehelt...majd.elkezdett artikulalatlanul kiabalni sikongatni.a gyerekem.kepebe amitol.megijedt es kozbe tapsolt es a taknyos.kezevel nyulkalt a gyerekem.jatekahoz. a kisfiam bujt hozzam majdnem.sirt. majd az anyukaja.kioktatott hogy a fiammal.az.oviba.baj.lesz mert fel az emberektol. Aztan kisfiam kozolte hogy bleee es befogta az orrat. Anyuka megkerdezte mi baja? ?mondtam budos van...aztan.halistennek.leszalltunk. kozben azert a kisfiu minden ablakonkiakart nezni mindenkin atgazolva a kezitaskakat taposva terdelve...stb. szoval ti.mit reagalnatok ebbuen az esetben? Szolni komolyabban nem.mertem sok hasonlo.ember.utazott a.vonaton nem.akartam konfliktust...(romak voltak csapatosan) azon gondolkozom mit tudok.tenni.legkozelebb ...ne ertsetek.felre szeretjuk a gyerekeket a fiam is.imadja.oket de azt nem.szeretem ha retkes kezzel taknyosan nyalasan taperoljak ijesztgetik...2018. júl. 24. 09:20
11/17 anonim válasza:
Miért olyan nehéz átcuccolni? Nők jellemzően egy gurulós bőröndöt (ami lehet nagy vagy kicsi is) meg egy női kézitáskát visznek. Egy nagy bőrönd is csak 15 kiló átlagban, ennél többet emelnek a boltokban dolgozó törékeny alkatú nők is.
12/17 A kérdező kommentje:
Masik feleami duhithogy miert kell elviselni normalis tiszta embereknrk ezt:/ nem vagyok tul kenyes de nem igaz hogy nem.erzik magukon hogy buzlenek:(ja es mikor adtam egy papirzsepit anyukanak hogy taknyos a gyerek orra eltette a zsebebe....:/ nem az hogy megtorli ...elnezest hogy kiakadtam de.bosszant
2018. júl. 24. 10:55
13/17 A kérdező kommentje:
Nincs gurulos.borondunk es volt.vagy negy.joval.nehezebb pakkunk. Leszallasnal is.jott elenk a csalad leszedni. Legkozelebb el se.indulok ket.taskanal tobbel...ha meg otthagyom az a kolok tuti elkezd kutatni benne..:/ sajnos szuksegallapot miatt kellett ennyi limlomot utaztatni de soha tobbet...amikor leszalltunk akkor is jottek utanunk. A padnal ahol lepakoltunk es rendbeszedtem a gyereket is jottek oda...de aztan halistennek mi mar mentunk is:/
2018. júl. 24. 11:02
14/17 anonim válasza:
Oké, ezt már kár is tovább ragoznunk, mindenből tanulunk.
16/17 anonim válasza:
Ha ennyire tapadtak rátok, akkor bizony megtetszett nekik a csomagotok, lehet valamit elcsakliztak volna:((( Nagyon sajnálom, és igazad van hogy felháborodtál.
17/17 anonim válasza:
Hát első sorban, félteném a gyerekemet, másod sorban azon szomorkodnék, hogy milyen rossz lehet annak a gyereknek, aki ilyen családban nő fel. Mi lenne a gyerekemmel, ha ilyen közegben kellene élnie, amiből egy vonatútnyi, felnőtt fejjel is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!