Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Görkorcsolyázni hány éves...

Görkorcsolyázni hány éves kortól tanult meg a gyereketek? Egysoros vagy kétsoros korcsolya a jobb?

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
6-7 evesen. A soros jobb, mert nem akad el a kavicsokon.
2018. máj. 8. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
5-6 éves lehettem mikor megtanultam. Egysorossal tanultam, és azóta is olyat használok, nekem az vált be. 19/L
2018. máj. 8. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
meg nem olyan koru a gyerekem, hogy aktualis legyen a kozeljovoben a tema, de annak idejen en egysorossal tanultam meg 7 evesen, majd kesobb elokerult egy nagyon retro ketsoros is, amivel jol el lehetett bohockodni. :) siman ment, de jegkorizni a mai napig nem tudok:D
2018. máj. 8. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
3 évesen két sorossal, rendesen tudott vele korcsolyázni. Kis korban a kétsoros a jobb, kevésbbé balesetveszélyes és sokkal könnyebb, mint az egysoros. Természetesen nem egyszerű műanyag, hanem márkás görkorcsolya. Egysorosból is csak minőségit vennék, nem műanyagborításosat, ami kényelmetlen.
2018. máj. 8. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Egysorossal már 2,5 évesen "lépegetett", fogni kellett a kezét természetesen, 3 évesen már egyedül ment vele.
2018. máj. 8. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A legkisebb 4 évesen, és egysorossal. De a biciklivel is így volt, ugyanazon a nyáron tanulta meg mindkettőt. (Előbb a görkori, aztán a bicikli pótkerék nélkül.) Az ösztönzés a nagyobb tesói voltak, ezért ment neki minden ilyen gyorsan. De ez mindenkinél más, valaki képes rá már ilyen fiatalon is, valaki meg csak 2-3 év múlva lesz elég ügyes hozzá.
2018. máj. 10. 15:55
 7/8 Solya. Orsika válasza:
Én 4 évesen már probléma nélkül korcsolyáztam, egysoros korin tanultam meg.(a kétsoroson nehezebben közlekedtem) Azóta is egysorosat használok. Ha a kisgyereknek 5-6 éves korában már jó az egyensúlyérzéke, akkor nyugodtan gyakoroljon egysoroson korcsolyán.
2018. máj. 14. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
17 vagyok és most se tudok.
2018. máj. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!