Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ha egy napotok lenne...

Anyukák, ha egy napotok lenne Budapesten teljesen egyedül, mit csinálnátok? Nekem nincs ötletem sem.

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy wellness-es típus, így kozmetikus és fodrász, masszázs és társai nekem nem jönnek be. Moziba nem szívesen mennék, néztem a felhozatalt, és akkor már inkább olvasok valamit, mint hogy a DArázs és Hangyát nézzem.

Mi mást lehet csinálni még? Szeretnék kikapcsolódni, de ötletem sincs, nagyon rég nem volt ennyi időm egyedül. Valahol vicces, hogy még csak ötletem sincs, meglepem saját magam is. Otthon nem tudok maradni, a gyerekekre más vigyáz otthon.

2018. júl. 23. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Állatkertbe mennék. Gyerekekkel csak rohanás az egész. Végignéznék minden állatot, olvasgatnék, ott ebédelnék a nagy sziklánál. Vagy a boltokat járnám és végre vennék magamnak egy szuper papucsot (nyár eleje óta nem találok egy kényelmes darabot). Kb. ennyi. Mi hétvégén megyünk 1 éjszakára a férjemmel a Balcsira, ott napozni fogok egész nap és olvasni a parton. 2 kicsi lányunk van.
2018. júl. 23. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel rászabadulnék az Ikeára :D
2018. júl. 24. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
En is az Allatkertbe mennek, vagy a Margit-szigetre setalni, mindenkeppen valamilyen fuves-fas helyre, kozben ennek egy jot.
2018. júl. 24. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!