Ti szülnétek olyan férfinak akinek már van három gyereke?
Figyelj rám, mert nagyon fontos igazságot fogok írni:
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!!!!
Nem, soha. Mint férfi sem jöhet szóba gyerekes pasi, nemhogy apjaként a gyerekemnek.
De bele sem szólnék senki életébe. Semmi közöm hozzá.
1. neked SEMMI közöd hozzá
Más: egy gyereket sem fogok szülni, nem kell.
Nálunk ez úgy van, hogy a barátaimmal őszintén elmondhatjuk a vélemènyünk. Magánügyben is.
Ha a barátok se szólhatnak, hogy halló, fékezz, mert baromságot csinálsz, akkor kicsoda?
Sok nő se lát, se hall, mikor szerelmes, minden baromságra képes.
Van pénze a pasinak 4 gyerekre? Ideje, energiája? Milyen apa? Miért váltak el? Igen tanulságos ezt végiggondolni, a barátnődnek nem kell tippelgetnie, hogy vajon milyen apa lesz, ha születik az első gyerek.
A barátnőd egyedül, mindenféle támogatás nèlkül fel tudja nevelni? Mert ennek az lesz a vége.
Azt is gondolja végig, hogy neki első gyerek: mindent csodaként él meg. A negyediknél már a kutyát nem érdekli, hogy terhes, mozog, ultrahang, stb. Nem fogja átélni azt, amikor első gyerekes szülőkènt a férj a tenyerén hordja terhesen. Nem fog vele rácsodálkozni a baba minden mozdulatára. Viszont lesz állandó hasonlítgatás.
Ettől persze még annak szül, akinek akar. Utána majd megy hozzàd sírni.
Ehhez azért kicsit több infó kell.
Három gyerekes apuka lehet egy milliárdos vállalkozó is, aki 10 gyereket is magas színvonalon el tudna látni és képes odafigyelni rájuk, boldog életet teremteni nekik. Vagy lehet csóró putris alkoholista is aki csak szeret b..szni.
Szomszédomnak 3 gyereke volt, 2anyától, az új feleség(3.!) mégis szült neki. Közben a legnagyobb lányától meglett az unoka is.
Soha nem szülnék 3 gyerekes pasinak...
Igy van , nem a ferfinek szul , hanem minden nö magának szül
Ezt kell megérteni
Ha szeretnénk egymást és ő is szeretné persze. Miért ne lehetne.
Én se lennék, ha anyámat hülyeségekkel lebeszélték volna. 6an vagyunk testvérek. Én vagyok a legkisebb. Idősebb féltesóm van. Apukám a világ legjobb apukája. 41 éve házasok anyuval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!