Ezékiel névről vélemény?
Figyelt kérdés
Adnátok a fiatoknak ezt a nevet?2018. júl. 20. 07:57
11/23 anonim válasza:
Nem, ezt bitosan nem, de ha már Zeki, a Zaki és a Zakariás viszont részemről lehet, hogy beleférne. :)
12/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, s a becézése is jó
13/23 anonim válasza:
Elég fura név. Második névnek talán, akkor legalább ha nem tetszik neki nem kell használnia olyan gyakran.
14/23 anonim válasza:
Furi név. Második névnek talán.
15/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de nem adnám, tényleg nagyon vallásos. Így tőlünk pláne fura lenne, mert mi nem igazán vagyunk azok. Én szívesen adtam volna héber eredetű nevet, kicsit tisztelegve a családom egyik ága előtt, de végül azok, amik tetszettek is (mint például az Ezékiel, vagy nálam személyes kedvenc az Ábrahám), azok kiestek a rostán pont ezért, a szokványosabbak meg (mint mondjuk a Dávid, Dániel, Ádám és társai) vagy a férjemnek, vagy nekem nem igazán jöttek be.
16/23 A kérdező kommentje:
Nálunk most az a helyzet,hogy nekem is megtetszett, páromnak nagyon tetszik, de a családtagok kiborultak rajta pont a vallásossága miatt, mi sem vagyunk nagy templombajárók, meg hogy néz ki stb..,zsidó név és miegymás, barátoknak se tetszik, szóval nagyon kettős érzésem van, félek hogy ki..unk a gyerekkel, mert mindenkinek csak a hátrányos oldala jut eszébe a névnek, mindenki ellenzi, keressünk akármi mást, de nekünk meg ez tetszik.. szóval nem tudom :(
2018. aug. 17. 07:28
17/23 anonim válasza:
Nem adnám, de van ennél sokkal rosszabb név is.
18/23 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok arról, ha második névnek adnánk, első pedig Máté?
Máté Ezékiel hogy hangzik egyben?
Másik esélyesünk a Dénes Ezékiel.. hát bem tudom.
Önállóan is megállná a helyét de annyian mondták hogy kicseszés lenne..
Szóval mit gondoltok második névről?
2018. szept. 18. 07:50
19/23 anonim válasza:
Az én férjemnek is nem szokványos ( mellesleg zsidó) név tetszett, ami a környezetünkben senkinek sem. Mi is úgy oldottuk meg, hogy második keresztnév lett. A ti két keresztnevetekhez nem tudok hozzászólni, mert szerintem a vezetéknévvel kell jól hangzania.
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. szept. 18. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!